Keystone logo
University of Gothenburg, Sahlgrenska Academy (Faculty of Medicine) Master's in Public Health Science
University of Gothenburg, Sahlgrenska Academy (Faculty of Medicine)

Master's in Public Health Science

Gothenburg, Ruotsi

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

02 Sep 2024

SEK 310 000 / per course

Kampuksella

Johdanto

Kansanterveystieteen maisteriohjelma on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestä ja kansanterveydestä. Ohjelmamme antaa opiskelijoille valmiudet työskennellä strategisesti ja käytännöllisesti kansanterveyden parissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Opit, mitkä yksilölliset ja rakenteelliset tekijät vaikuttavat terveyteen ja millä edellytyksillä varmistetaan yksilöiden hyvä terveys ja terveyden tasa-arvo. Ohjelman suoritettuasi sinulla on monenlaisia uramahdollisuuksia, ja voit jatkaa tohtoriopintoihin.

Oletko kiinnostunut terveydestä ja kansanterveyden parantamisesta? Haluatko vaikuttaa asioihin ja oletko innostunut ajatuksesta varmistaa terveyden tasa-arvo? Silloin sinun kannattaa hakea kansanterveystieteen maisteriohjelmaan. Opiskelijamme koulutetaan toimimaan kansanterveyden parissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tarjoamme kansainvälisen opiskeluympäristön, jossa tapaat muita opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Miksi eri ihmisryhmien välillä on niin suuria terveyseroja? Mitkä tekijät vaikuttavat terveyteen ja miten voimme parantaa ihmisten elämää? Nämä ovat joitakin kansanterveyden haasteista, joita kohtaamme. Tarvitaan laaja-alaista ja monitieteistä näkökulmaa, jotta voidaan vähentää ryhmien välisiä eroja ja saavuttaa pitkäaikaisia ja oikeudenmukaisia parannuksia kansanterveyteen. Koulutettuja kansanterveystieteilijöitä tarvitaan tutkimaan näitä kysymyksiä sekä muotoilemaan ja arvioimaan kansanterveystoimia.

Kansanterveystieteen maisteriohjelmassa opetetaan opiskelijoille alan keskeisiä teorioita ja menetelmiä. Tämä kaksivuotinen ohjelma on englanninkielinen. Ohjelman tavoitteena on antaa sinulle välineet, joita tarvitset voidaksesi suunnitella, toteuttaa ja arvioida kansanterveystyötä ja työskennellä väestön systemaattisten terveyserojen vähentämiseksi.

Opit myös epidemiologiaa, sosiaaliepidemiologiaa, kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia tutkimusmenetelmiä sekä terveystaloustieteen teorioita ja menetelmiä. Tarjoamme sekä terveystaloustieteen johdantokurssin että syventävän kurssin.

Mitä me tarjoamme

  • Kansainvälinen ympäristö - tapaat opettajia ja opiskelijoita ympäri maailmaa.
  • Sekoitus akateemisia taustoja - opiskele yhdessä lääkäreiden, opettajien, lakimiesten ja muiden ammattien harjoittajien kanssa.
  • Terveystaloustieteen perus- ja jatkokurssi
  • Vaihtoehdot pidempiin harjoitteluihin
  • Opiskelu- ja harjoittelumahdollisuudet ulkomailla
  • Keskeisellä paikalla sijaitseva kampus lähellä ravintoloita ja viihdettä
  • Kivenheiton päässä Slottsskogenin puistosta, kasvitieteellisestä puutarhasta ja muista viheralueista.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Palvelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä