Keystone logo
© Vicky Matthers for the University of Bradford
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Johdanto

Tämä on suurille lyöjille, ongelmanratkaisejille ja maailmanlaajuisille johtajille; Business Administration (MBA) -tutkinto Bradfordin yliopistossa voi olla seuraava iso askel urallasi. Kehitä strategisia, taloudellisia ja johtamistaitoja, joita tarvitset suoriutuaksesi organisaation korkeimmalla tasolla. Menesty johtajana, yrittäjänä, yrityksen omistajana, akateemikkona tai konsulttina.

Suunniteltu kiireisille ammattilaisille, MBA-tutkintomme tarjoavat:

 • Liiketoiminnan johtamisen, markkinoinnin, rahoituksen ja talouden ydinmoduulit
 • Monipuolinen valikoima valinnaisia opintoja, mukaan lukien kiertotalous, terveydenhuolto, yrittäjyys ja konsultointi
 • Useita alkamispäiviä (loka-, tammi-, huhti- ja heinäkuussa)
 • Viikonlopun opiskeluvaihtoehto
 • Mahdollisuus opiskella Dubain kampuksellamme tai mistä päin maailmaa tahansa etäopetuksena sinulle sopivana ajankohtana
 • Joustavat rahoitusvaihtoehdot

Ydinmoduulit tarjoavat vankan pohjan johtamis-, talous- ja markkinointitiedoille tulevaa työllistettävyyttä silmällä pitäen. Valinnaisten moduulien avulla voit räätälöidä MBA-opintojasi luodaksesi räätälöidyn oppimismatkan uratoiveidesi mukaan. Johtamisprojekti sisältää perusteellisen tutkimuksen valitsemastasi liiketoiminta-alueesta.

Voit myös erikoistua uudelle, nopeasti kasvavalle ura-alueelle ainutlaatuisella innovaatio-, yritys- ja kiertotalouden MBA:llamme. Uuden talousmallin tavoitteena on käyttää resursseja tehokkaammin, käyttää uudelleen tuotteita ja materiaaleja sekä tuottaa parempaa tulosta.

Kurssin sisältö on suunniteltu alan neuvonantajilta, kuten NHS Foundation Trustilta, Prince Lionheartilta, Bank of Americalta, WWF:ltä ja Santanderilta.

MBA-tutkintomme ovat äskettäin saaneet Financial Timesilta 10 parhaan maailmanlistan vastinetta rahalle, MBA-tutkinnon suorittaneiden palkankorotuksia kolmen vuoden kuluttua valmistumisesta, opiskelijoiden väestörakenteen monimuotoisuutta ja kansainvälistä liikkuvuutta. Bradfordin yliopistolla on AMBA:n, EQUIS:n ja AACSB:n kolminkertainen akkreditointi, joka on myönnetty alle 1 prosentille kauppakorkeakouluista maailmanlaajuisesti.

Miksi valita Bradford MBA?

Perintö

 • University of Bradford School of Management on yksi Ison-Britannian vanhimmista kauppakorkeakouluista, ja sillä on 60 vuoden kokemus MBA-tutkinnon suorittamisesta.
 • Business School on ollut liiketalouden koulutussektorin innovaatioiden kärjessä
 • Tämä on Bradfordin yliopiston etäopetuksen MBA-tutkinnon 25. vuosi
 • Se on yksi pisimpään käynnissä olevista maailmanlaajuisista online-MBA-kursseista maailmassa

akkreditoinnit

Meidän School of Management on osa eliittiryhmää, jolla on "kolminkertainen kruunu" akkreditoinneista: AMBA, EQUIS ja AACSB.

MBA-kurssimme ovat myös NHS Leadership Academyn hyväksymiä.

Rahan arvo

Etäopiskelu-MBAmme on hinta-laatusuhteeltaan ykkönen maailmassa.

Financial Times -lehden metodologia laskee, että keskimääräinen alumnipalkkamme kolmen vuoden valmistumisen jälkeen jaettuna MBA-opintojen kustannuksilla on maailman korkein.

Joustavuus

MBA-ohjelmamme tarjoavat sinulle joustavuuden opiskella verkossa mistä päin maailmaa tahansa, ja voit valita ilmoittautumispäivistä ympäri vuoden.

Voit järjestää opiskeluaikasi olemassa olevien työ- ja kotisitoumusten ympärille.

liitännät

Liityt laajaan nykyisten MBA-opiskelijoiden, alumnien ja yrityskontaktien verkostoon.

Verkostomme tarjoaa sinulle pääsyn verkko-oppimiseen, uraan ja tukipalveluihin opiskelun aikana ja valmistumisen jälkeen.

perintö

University of Bradford School of Management juhlii 60-vuotisjuhliaan yrityskoulutuksen innovaatioiden kärjessä toimivana kauppakorkeakouluna ja 25 vuotta etäopiskelun MBA-tutkinnon suorittamisesta. Tämä tekee etäopiskelu MBA:sta yhden maailman pisimpään jatkuneista ja vakiintuneimmista globaaleista MBA-kursseista.

Positiivinen muutos yhteiskuntaan

Bradford MBA käsittelee päivän suuria kysymyksiä. Pandemian jälkeinen ajattelutapa on muuttunut kulttuurisesti, kun vastuulliset johtajat ovat tietoisempia sellaisista asioista kuin ilmastonmuutos, kestävyys, kierrätys ja kiertotalous. Haluamme sinun tutkivan tämän tuomia mahdollisuuksia, arvioivan henkilökohtaista vaikutustasi yhteiskuntaan ja kuinka voit olla hyvää edistävä voima ja saada aikaan positiivinen muutos maailmassa.

Rankingit

Financial Times Rankings 2024

The Financial Timesin 2024 Online MBA Rankingsissa etäopiskelu-MBAmme sijoittui jälleen maailman ensimmäiselle sijalle hinta-laatusuhteeltaan, ja se on nyt myös maailman ensimmäinen ESG- ja net nollaopetuksen osalta.

Viimeisimpien FT-sijoitusten mukaan olemme ykkösenä Isossa-Britanniassa ja neljänneksi maailmassa kokonaistyytyväisyydessä ja kuudenneksi maailmassa ohjelmatoimituksen osalta.

Verkko-MBA-tutkintomme on maailman kolmannella sijalla opiskelijoiden väestötiedoissa, ja 80 prosenttia kurssin osallistuneista on luokiteltu kansainvälisiksi opiskelijoiksi, ja olemme nousseet maailman neljännelle sijalle "Kansainvälisen liikkuvuuden" osalta , joka tarkastelee alumnien kansalaisuutta ja työpaikan sijaintia. ennen MBA:ta, valmistumisen jälkeen ja kolme vuotta valmistumisen jälkeen.

Urapalvelumme MBA-opiskelijoille on 6. sijalla maailmassa , valmistuneet ovat 8. sijalla maailmassa uran etenemisen osalta kolme vuotta online-MBA-tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Etäopiskelu MBAmme on myös 26. sijalla maailmassa CEO Magazinen Global Online MBA -rankingissa .

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Bradford

  Richmond Road, Bradford, West Yorkshire, United Kingdom, BD7 1DP, Bradford

 • Dubai

  Knowledge park, Dubai UAE, Block 2A, F164, Dubai

  • Toulouse

   1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810 TOULOUSE Cedex 7, France, 31068, Toulouse

   Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä