Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Johdanto

Tietojen tekeminen toimiviksi

University of Bradford saat hyötyä opetuksesta ja tutkimuksesta, ja se on osa opetusta ja tutkimusta, joka hyödyntää tekniikkaa yhteiskunnan hyväksi.

Opit akateemisilta ja teollisuuden asiantuntijoilta, jotka muotoilevat alansa tulevaisuutta maailmanluokan tiloissa. Olemme investoineet miljoonia puntia korkean teknologian oppimisympäristöihin, kuten liiketaloudellisuusstudioimme ja uusiin School of Management -tiloihin.

Aikanaan kanssamme voi tulla itsestäsi paras versio. Yliopisto on paikka, jossa voit laajentaa mieltäsi ja tehdä elinikäisiä ystäviä; missä voit kasvaa, oppia, kokea. Missä voit kuulua ja missä me tuemme sinua joka vaiheessa.

Kurssit

Tarjoamme yli 100 perustutkinto-ohjelmaa ja yli 200 jatko-opinto-, tutkimus- ja CPD-kurssia. Ne toimitetaan neljässä tiedekunnassamme:

 • Life Sciences
 • Terveystutkimukset
 • Johtaminen, laki ja yhteiskuntatieteet
 • Suunnittelu ja informaatiotekniikka

Monet kursseistamme on suunniteltu alan asiantuntijoiden ja kumppaneiden panoksella, ja monilla on ammatillinen, lakisääteisen tai sääntelyelimen akkreditointi tai hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että kehität taitoja, joita työnantajat arvostavat korkeasti.

Opit akateemisilta ja teollisuuden asiantuntijoilta, jotka muotoilevat alaansa tulevaisuutta. Opiskelet maailmanluokan tiloissa - olemme investoineet miljoonia puntia korkean teknologian oppimisympäristöihin, kuten liiketaloudellisuusstudioimme ja Digital Health Enterprise Zone -alueeseen.

Näemme yksilöiden ja heidän potentiaalinsa, työskentelemme ahkerasti niiden menestyksen esteiden poistamiseksi ja varmistamme, että opiskelijamme ymmärtävät kykenevänsä menemään eteenpäin ja tekemään positiivisia muutoksia tulevaisuuden tulevaisuuteen kokemuksemme ja koulutuksensa kautta.

tutkimus

University of Bradford on yli 50 vuoden tutkimuskokemus, ja se on tutkimuksen laadun kannalta Yhdistyneen kuningaskunnan 50 parhaan joukossa (REF 2014). Kolme neljäsosaa tutkimuksestamme on luokiteltu joko maailman johtaviksi tai kansainvälisesti erinomaisiksi.

Tarjoamme monipuolisia jatkotutkimusmahdollisuuksia neljällä tiedekunnallamme.

Kampuksen ominaisuudet

Löydät kaiken tarvitsemasi City Campusilta, olitpa sitten opiskelemassa, rentoutumassa tai seurustelemassa. Siinä on sellainen yhteisöllinen ilmapiiri, jota et löydä mistään muualta. Se on ystävällinen, vieraanvarainen paikka, jossa tapahtuu suuria asioita.

Keskustakampus on opiskelijatoiminnan keskus. Siellä asuu Student Central - University of Bradford Students' Unionin ja 24 tunnin kirjaston tukikohta. Ainutlaatuinen kuntosali tarjoaa hiljattain päivitetyt urheilutilat, ja opiskelijamajoituskylämme The Green sijaitsee aivan kampuksen sydämessä.

Keskustakampukselle poikkeuksellisesti meillä on myös runsaasti viheralueita. Sinun ei tarvitse etsiä hiljaista paikkaa ulkona opiskelemaan, rentoutumaan tai urheilemaan lämpiminä kuukausina.

  Rankingit

  Sosiaalisen osallisuuden vuoden yliopisto

  University of Bradford on yksi Ison-Britannian monipuolisimmista yliopistoista. Times Good University Guide 2020 nimesi meidät sosiaalisen osallisuuden vuoden yliopistoksi" tunnustuksena omistautumisestamme ihmisten menestykseen heidän taustastaan, identiteetistään, uskomuksistaan ja haasteistaan riippumatta.

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Kysymyksiä