Keystone logo

University of Basel - Swiss Tropical Health Institute

A logo

Johdanto

Baselin yliopistolla on kansainvälinen maine erinomaisista saavutuksista tutkimuksessa ja opetuksessa. Vuonna 1460 perustettu Baselin yliopisto on Sveitsin vanhin yliopisto ja menestyshistoria on mennyt yli 550 vuotta.

Kattavana yliopistona, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia koulutusmahdollisuuksia, Baselin yliopisto houkuttelee opiskelijoita Sveitsistä ja koko maailmasta tarjoamalla heille erinomaiset opiskeluolosuhteet, kun he työskentelevät kohti kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkintoa. astetta. Nykyään Baselin yliopistossa on noin 13 000 opiskelijaa yli sadasta maasta, mukaan lukien 2800 Ph.D. opiskelijoille.

Baselin yliopistossa on seitsemän tiedekuntaa, jotka kattavat laajan kirjon akateemisia aloja. Samaan aikaan yliopisto on sijoittunut kansainvälisen kilpailun keskelle viiden strategisen painopistealueen muodossa: biotieteet, visuaaliset tutkimukset, nanotieteet, kestävä kehitys ja energiatutkimus sekä eurooppalainen ja globaali tutkimus. Kansainvälisissä rankingissa Baselin yliopisto on säännöllisesti sijoittunut maailman sadan parhaan yliopiston joukkoon tutkimustulostensa ansiosta.

Baselin yliopistolla on syvät juuret taloudellisesti voimakkaalla ja kulttuurisesti rikkaalla Baselin alueella. Yliopisto tekee myös tiivistä yhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa voidakseen osallistua tieteiden ja yhteiskunnan edistämiseen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Baselin yliopisto kiinnittää erityistä huomiota kestävyyteen, yhtäläisiin mahdollisuuksiin ja tiedonsiirtoon.

Sijainnit

  • Socinstrasse,57, 4051, Basel

Kysymyksiä