Keystone logo
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Johdanto

UNIPAC- yliopiston presidentti Antonio Carlos aloitti toimintansa kaupungin Barbacena, vuonna 1965, ja sen perustaja professori Boniface Andrada.

Kalvopakkaus-JF Campus II jäsen yliopiston presidentti Antonio Carlos- Kalvopakkaus on peräisin vuonna 1996, kun perustettiin School of Accounting Dr. José Rua Cesario 175 District of Juiz de Fora Steps rekisteröitymättä vahva kysyntä.

Kaksi vuotta myöhemmin hän asennettu ensimmäinen Juiz de Fora puheterapia tietenkin Koska odotettavissa juizforana kouluyhteisön ja on merkittävä kysyntä, koska ei ole tapahtunut edistystä kaupungin ja alueen.

Vuonna 2000 se oli rakennettu uusi rakennus naapurustossa tiloilla Bethania modernit laboratorioiden ja erityisiä tiloja tarvitaan oppimisen akateemisen alueita humanistisen, Fyysinen ja terveys.

Siten mukaisesti laajennus suunnitelma luotiin useita kursseja mukaisesti Juiz de Fora tarpeet ja alueelliset ympäristö, tulossa kiinteä Campus, yliopiston presidentti Antonio Carlos pitäen humanistisen tiedekunnan ja tiede kursseja hallinto, kirjanpito ja tiedotusoppi Arviointi: Journalismi ja matkailu; Institute of Juiz de Fora Education Higher tavanomaista Terveystieteiden tiedekunta kanssa biolääketieteen kursseja, liikunta, hoitotyö, apteekki, fysioterapia, ravitsemus, eläinlääketieteen, Biologiset tieteet; Lääketieteellisen tiedekunnan School of Medicine; Tiedekunta ja yhteiskuntatieteet Law Course ja Institute of Technology ja Juokseva Tutkimukset Juiz de Fora kanssa Technology kursseja Ympäristö, Teknologia Marketing Management Technology Business Informatics and Technology Safety.

Vuosien päätyttyä tavoitteet ja ottaa imeytyy kysynnän Juiz de Fora, joitakin kursseja poistettiin, mikä laajentaa paikkoja varten olemassa olevia.

Koska sen 16 vuotta olemassaolonsa on tällä hetkellä noin 230 opettajaa, kuten lääkärit, opettajat ja asiantuntijat täysin täytä MEC määritykset ja kehittää opetustaan ​​toimintaa useissa toimielimen kurssien mukaan tehtävänsä, joka on: "Tavoittele keskellä koulutus, tutkimus ja laajennus, tuntemus tieteen filosofia, teknologia ja tekniikoita yleensä edistää ja kehitykseen vaikuttavat sosiaaliset alueita alueella Minas Geraisin ja Brasiliassa, kuten myös kouluttaa ammattilaisia yhteisölle. "

Sijainnit

  • Juiz de Fora

    Av. Juiz de Fora, 1100 - Granjas Bethânia, Juiz de Fora -MG -CEP 36048-000, , Juiz de Fora

    Kysymyksiä