Keystone logo
Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Johdanto

Missio, visio ja arvot

Methodist ohjaavat niiden koulutustoimintaa ohjaa filosofia kristillisille periaatteille ja sitoutuminen rakentamiseen kansalaisuuden.

Tehtävä

Osallistua tehokkaasti muodostumista ihmisiä, käyttävät valtaa vaikuttaa ja edistää parantaa elämänlaatua, perustuu tietoon ja eettisiä arvoja.

Näkymä

Kouluttavia viittaus rakentamisessa oppimisen yhteisö, kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu laadukkaita palveluja ja sosiaalinen merkitys, joustava, luova ja innovatiivisia käytäntöjä.

Arvot

Kriittistä tietoisuutta kehityksen todellisuutta; Kehittäminen tunne oikeudenmukaisuutta ja solidaarisuutta, ja sen käytäntö, myös työsuhteiden; Heijastava käytäntö keskittyi soveltamisalaa kristillisen hengellisyyden; On lisättävä sosiaalisia ja yksittäisiä etuja ovat yhtä tärkeitä tasapaino sosiaalisten suhteiden; Innovaatio ja luovuus alisteinen etiikka, rakentaminen ja sosialisointi tiedon.

Historia

Sitoutuminen koulutukseen on merkitty työn Methodist Church perustamisesta ensimmäisen metodisti oppilaitoksen, Kingswood School Englannissa vuonna 1748. Viimeksi kuluneiden 255 vuotta, tämä pedagogiseen on myös ilmennyt Brasiliassa, jossa eri oppilaitosten Methodist sisällyttää enemmän kuin vuosisata jatkuvaa toimintaa.

Historia Methodist University of São Paulo on jäljitetty yli 70 vuotta perustamisen jälkeen Teologinen tiedekunta Metodistikirkon Sao Bernardo do Campo, vuonna 1938. Tuolloin Methodist Church oli juuri yhdistää kaksi teologista koulutusta, jotka sijaitsevat Minas Geraisin ja Rio Grande do Sul. Se oli kiinnostavaa uusille College - ensimmäinen rakennettiin kunnan São Bernardo do Campo - oli läsnä alueella, joka on konfiguroitu yhdeksi tärkeimmistä keskuksista sosiaalisen, poliittisen ja taloudellisen maan.

Vahvistaa sitoutumista koulutukseen allekirjoitetun 40s, laitos meni rohkeampia hanke, sopusoinnussa niiden sivistyksellistä tehtävää. Läsnäolo ammatillisen ja pätevien opettajien ja riittävä infrastruktuuri mahdollisti vahvistamista sen liitettäisiin kansallisiin akateemisen maailman. Niinpä vuonna 1970, se luotiin IMS - Methodist instituutti Higher Education.

Kanssa konsolidointi koulutuksen ohjelman ja huippuosaamiselle vuosien mittaan, IMS on integroitu kaikkein arvostetuin korkeakoulut maan. Tämä mahdollisti vuonna 1997, valloitti yliopiston aseman, määrän lisääminen korkeakoulujen ja kursseja. Tänään, metodisti on kolmella kampuksella São Bernardo do Campo (Rudge Ramos, Vergueiro, Plateau). On yli 117000 neliömetriä kokonaispinta-ala, johon kuuluu suuri viheralue. Methodist on noin 70 tilat laboratorioiden välillä, moderni kokeellinen ja kliininen virastot, jotta opiskelijat voivat käytännössä hankittuja tietoja luokkahuoneessa, sekä kirjastot ja hallit hajallaan kolmella kampuksella yliopiston.

Sijainnit

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilia

Kysymyksiä