Keystone logo
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Johdanto

Kasvu-uralle, saavutuksista ja menestystä!

Me City University of Sao Paulo - UNICID, olemme malli laitos kansallinen panoraama, sitoutunut koulutukseen ja innovaatioihin.

Mainetta ja voimaa olemme saavuttaneet maassa ovat tulosta 40 vuoden omistautumista, jatkuva päivittäminen ja suuria investointeja infrastruktuuriin.

Seuraavan linjat ovat huomioon, kuinka rakensimme tämän menestystarina.

Me säilyttää historiamme vakavuuden ja tärkein tavoite kouluttaa enemmän päteviä ammattilaisia ​​vuodesta 1972, jolloin laitos luotiin kouluttajien ryhmä johti professori Remo Rinaldi. Tällä hetkellä, olimme vielä tunnettiin School of East Zone São Paulo (FZL).

Olivat ensimmäiset asentaa korkeakoulutuksen São Paulon alueella Tatuape, itäosassa kaupunkia, ja myös ensimmäinen tarjota kurssin Fysioterapian vuonna 1984, jatkuva valittiin yksi parhaista Brasiliassa arvostetun opiskelijan opas, julkaisija Editora huhtikuussa.

Vuonna 1992 tunnustettu yliopisto, aloimme soittaa City University of São Paulo - UNICID.

Vuonna 1995 olemme edelläkävijä Telecommunications kurssitarjonta, viittaus monien muiden korkeakoulujen ohjauksessa MEC.

Vuonna 2000 kaikki perustutkintoa yliopistossa (historia, koulutus, kirjallisuus, biotieteet, matematiikka ja liikunta) tuli lisätään Teacher Training Program, vastaamaan koulutustarpeisiin politiikkaa MEC, jossa suositeltiin uutta dynamiikkaa sisällä monitieteinen näkökulma. Ohjelma on tullut viittaus opetuskäytössä.

Näiden neljän vuosikymmenen aikana olemme vahvistaa meitä paljon terveysalan ja aloimme pitää viittaus tässä suhteessa. Aluksi tarjosimme Hoitotyö, fysioterapia ja hammaslääketieteen ja vuonna 2004 aloitimme tarjota kursseja lääketieteen ja biolääketieteen, perustettu Maksimipisteet MEC. Tänään, lisäämme 32 vuoden kokemus alalla ja yli 6000 valmistuneet ja toimivat markkinoilla, joten se vilkkain ja arvostetuin kursseja ammattialat.

Vuonna 2008 Mechatronics Engineering Sähkötekniikan, rakennustekniikan ja ympäristötekniikan osasto on tullut osa meidän luettelon peruskurssit. Lisäksi toimme markkinoille uuden Technology peruskurssit talonrakentamisessa, Graafinen suunnittelu, mm.

Vuonna 2009 alkoivat tarjota kurssin arkkitehtuurin ja urbanismin, joka antaa vankka ja on eroa keskittyä kestävyyteen.

Muita vahvuuksia ovat meidän klinikat ja meidän laboratorioissa varustettu erittäin kehittyneen teknologian laitteita ja meidän tiedekunnan erittäin kokenut ja pätevä. Opeta sitoutuminen, vaadimme omistautumista ja lataa opiskelijoiden ja opettajien tuloksia ja jatkuvaa etsimistä uutisia ja päivityksiä alueella.

Olemme nyt yksi parhaista korkeakoulujen maassa, jossa yhdistyvät vankka tuntemus ammattietiikka ja että aina menee mukaan innovaatiot maailmanmarkkinoilla, joka tarjoaa yli 60 peruskurssit ja tekniikka Perustutkinto, jatko kurssit laajassa merkityksessä ja suppeassa merkityksessä, henkilökohtaisesti, terveyden osa-alueisiin, Business, Communication, Legal Sciences, tarkka ja matkailu, muun muassa, ja useita laajentaminen kursseja ja kumppanuudet ohjelmat Brasiliassa ja ulkomailla. Vuosi 2012, vuosi UNICID karanteeni, merkitty hetki laajentamista toimielimen, josta tuli osa Southern Cross kasvatus-, säveltänyt College Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; University Module keskus, Caraguatatuba - SP; Yliopisto Franca, Franca SP; University Center of Federal District, Brasilia - DF, San Sebastian College, San Sebastián - SP; Tiedekunnan Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; University Our Lady suojeluksessa keskus, Salto ja Itu - SP, ja University City São Paulo, São Paulo - SP, yhdistävät voimansa ja luoda vahvempi toimintaa, kilpailukykyinen ja pystyy tarjoamaan parempia koulutus- vaihtoehtoja koulutukseen oppilaamme

Jatkossakin kirjoittamaan tämän historian suuret saavutukset ja menestys!

Sijainnit

  • São Paulo

    Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

    Kysymyksiä