Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Johdanto

Ana G. Méndez University on korkeakoulu, jolla on laaja kokemus korkeakoulujen korkeimpien standardien mukaisten ohjelmien tarjoamisesta. Tietämällä laajan ja päivitetyn akateemisen tarjouksen tiedämme, että löydät ohjelman ja oppimismenetelmän, joka sopii parhaiten elämäntyyliisi.

Ana G. Méndezin yliopistolla pyritään myös siihen, että on erikoistunut opetushenkilökunta ja kokemusta oppimista edistävistä menetelmistä, tarjota opiskelijalle monenlaisia palveluita ja nykyaikaisia fyysisiä tiloja sekä uusimmat teknologiset resurssit. .

Kutsumme sinut tutkimaan sivumme, jotta tiedät enemmän historiastamme, saavutuksistamme ja monista osista, joita tarjoamme Puerto Ricon yhteisölle ja yhteiskunnalle päivittäin. UAGM-kampukset sijaitsevat Puerto Ricon eri osissa ja Yhdysvalloissa Floridassa, Dallasissa ja Marylandissa. Ohjelmamme ja palvelumme tuntuvat kansainvälisesti.

näkymä

Tunnustetaan yhdeksi suurimmista yliopistoista, joilla on huipputasoa Puerto Ricossa ja muualla maailmassa.

tehtävä

Carolinan Ana G. Méndez -yliopiston kampus (entinen Universidad del Este) on akkreditoitu, yksityinen, maallinen, voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka on osa Ana G. Méndez -yliopistoa. Hän omistaa akateemisen ja palvelutyönsä konstruktivistisen oppimisen, monimuotoisuuden kunnioittamisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden edistämiseen. Sen tehtävänä on edistää ihmisten kokonaisvaltaista kehitystä muodostamaan vastuullisia ja tukevia kansalaisia, jotka kykenevät osallistumaan ympäristönsä kestävään kehittämiseen huippuosaamisen sosiohumanistisen koulutuksen avulla. arvostetaan tutkimusta, kansainvälistymistä, yrittäjyyttä, teknologiaa, kulttuuria ja yhteisöllisyyttä. Kaikki resurssit tukevat akateemista todistusten tarjoamista, assosioituneita tutkintoja, ylioppilastutkintoa, jatko-opintoja ja jatkokoulutusta.

alku

Institutionaa ohjaavat periaatteet ovat huippuosaaminen, innovaatio, oikeudenmukaisuus, kunnioitus, ajatuksen- ja toimintavapaus, yhteisvastuu, oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja sosiaalinen vastuu.

Esitetyt tiedot

Laitoksen tyyppi

Yksityinen, maallinen ja akkreditoitu, voittoa tavoittelematon.

perusta

1949.

tunnuslause

Olemme hienoja kulttuurimme suhteen.

Exalumnos

Alumnimme ovat saavuttaneet korkeammat tavoitteet.

Tietokanta, joka tavoittaa 22 267 alumnia, antaa meille mahdollisuuden tunnistaa heidän asemansa lääketieteen ammateissa; oikea; koulutus; hoitotyö; korkea-asteen koulutuksen hallinto; yrittäjyyden kaupan; yleinen järjestys; hallinta; I markkinointi; vieraanvaraisuus ja matkailu; kulinaariset taiteet; pankkitoiminta; terveydenhuollon teollisuus; viestintä; viihde; ilmailu ja tekniikka, joiden avulla maa hyötyy ja vahvistaa inhimillistä pääomaa.

Puerto Ricon hallituksen lisäksi yritykset, kuten Telemundo, GFR Media, Pfizer, Walgreens, CVS, St. Regis Bay Beach Resort, Plaza Provision, Sheraton Convention Center Hotel

Opintokeskukset

 • Puerto Rico: Carolina (pääkampus), Arecibo, Barceloneta, Cabo Rojo, Santa Isabel, Yauco.
 • Yhdysvallat (kaksikieliset ohjelmat): Maryland, Orlando, Tampa, Etelä-Florida ja Dallas (Texas).

Akateemiset tarjoukset

Yli 70 ohjelmaa yrittäjyyden, liiketalouden, terveystieteiden, vieraanvaraisuuden ja kulinaarisen taiteen, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden, luonnontieteiden ja tekniikan, koulutuksen ja teknisten ammatillisten opintojen aloilla.

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

akkreditoinnit

Korkeakoulun akkreditointi on prosessi, jossa ulkopuolinen organisaatio tutkii korkeakoulussa tarjottavien koulutusohjelmien laatua.

Parhaan koulutuksen tarjoamiseksi opiskelijoillemme laitos on akkreditoinut seuraavat organisaatiot:

 • Keskitason osavaltioiden korkeakoulukomissio (MSCHE)
 • Puerto Ricon koulutuslautakunta
 • Vieraanvaraisuuden hallinnan ohjelmien akkreditointikomissio (ACPHA)
 • American Culinary Federation Education Foundationin (ACFEF) akkreditointikomissio
 • Kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien akkreditointineuvosto (ACBSP)
 • Kansainvälinen jatkokoulutuksen liitto (IACET)
 • Opettajien koulutuksen akkreditointineuvosto (TEAC)
 • Sosiaalityön koulutusneuvosto (CSWE)
 • Hoitotyön akkreditointitoimikunta (ACEN)

University Chronology

1949 - Puerto Rico Junior College (PRJC) perustettiin.

1959 - PRJC: stä tuli ensimmäinen kaksivuotinen yksityinen yliopistoopisto Puerto Ricossa, jonka Lähi-osavaltioiden liitto (MSA) akkreditoi.

1990 - PRJC vihki uuden kampuksensa Carolinan kunnassa. He keskittävät palvelut seinien ulkopuolella viiteen kuntaan: Yauco, Coamo, Cabo Rojo, Utuado ja Moca.

1992 - Siitä tuli Eastern University College (CUE) ja se laajensi akateemista tarjontaansa tarjoamalla ylioppilastutkinnon tutkinnon.

1996 - Opiskelijoiden siirto matkailuyhtiön hotellikoulusta kansainväliseen matkailu- ja vieraanvaraisuuden hallinnan kouluun (ISTHM) suoritettiin.

1997 - Ammatillisten opintojen koulu perustettiin ja AHORA-ohjelma aloitettiin, ammatilliselle aikuiselle suunnattu nopeutettu opiskeluvaihtoehto.

2001 - Laitos laajensi akateemista tarjoustaan sisällyttääkseen maisterit, päivittää tehtävänsä ja siitä tulee Universidad del Este (UNE)

2003 - Carolina-kampuksella vihitään uusi rakennus kansainväliselle matkailu- ja hotellihallinnolle.

2004 - Kansainvälinen matkailu- ja hotellihallinnon korkeakoulu tunnustetaan Espanjassa toimivan Business Initiative Directions -järjestön myöntämällä kansainvälisellä laatutähteen palkinnolla.

2005 - Työllisyyskeskus vihitään käyttöön Carolinan kampuksella ja esiopetuskeskus aloittaa toimintansa. Kansainvälinen matkailu- ja hotellienhallinnan korkeakoulu tunnustetaan toisen kerran Business Initiative Directions -suunnitelmalla kansainvälisellä Quality Crown -palkinnolla Diamond-kategoriassa.

2006 - Lähi-idän korkeakoulujen toimikunta hyväksyi uudelleen akkreditoinnin laitokselle vuoteen 2015 asti. Koillis-teknologia-aloite (INTENE) perustettiin. Kolmannen kerran kansainvälinen matkailukoulu sai Business Initiative Directions -erityksen myöntämällä World Quality Commitment -palkinnon International Star -luokassa.

2007 - Koulurakennus vihitään käyttöön: liiketalous, terveystieteet ja koulutus.

2010 - Universidad del Este saa akkreditoinnit Collegiate Business Schools and Programmes -yhdistykseltä (ACBSP), radiologisen tekniikan koulutuksen yhteisestä arviointikomitealta (JRCERT) ja Amerikan kulinaarisen liiton (ACF) edustajilta.

2013 - Universidad del Este avaa markkinointitoimiston Mayagüezissa ja Arecibossa sekä ensimmäisen UNE Salud -laitoksen.

2014 - Jesús T. Piñero -kirjaston majesteettisen rakennuksen rakentaminen alkaa. Kulinaarisen taiteen ohjelma avataan Washington DC: ssä

2019 - Universidad del Este muuttaa nimensä Universidad Ana G. Méndez Carolinan kampukseksi

Sijainnit

 • Carolina

  Carretera 190 Km 1.8 Barrio Sabana Abajo, , Carolina

Kysymyksiä