Keystone logo
University of Missouri

University of Missouri

University of Missouri

Johdanto

University of Missouri yliopiston terveydenhuollon ammattikoulu (SHP) on University of Missouri järjestelmän ainoa terveysalan ammattikoulu ja valtion ainoa kansanterveysohjelma, joka sijaitsee terveystieteiden kampuksella. Sen tehtävänä on parantaa muiden terveyttä ja hyvinvointia. Joka päivä SHP: n henkilökunta, henkilökunta ja opiskelijat pyrkivät muuttamaan elämää integroimalla opetus, palvelu ja löytö.

Kuntoutus-, diagnostiikka- ja kuvantamistieteiden ohjelmilla terveysalan ammattikorkeakoulun valmistuneet täyttävät kriittiset roolit terveydenhuollossa. Koulu koostuu seitsemästä osastosta ja 12 tieteenalasta, joista jokaisella on omat erikoistuneet akkreditointiprosessinsa. Koulu isännöi myös University of Missouri Kansas City College of Pharmacy -satelliittiohjelmaa.

Terveysalan ammatit muodostavat yli 60 prosenttia Yhdysvaltain terveydenhuollon henkilöstöstä. Työterveysvirastojen mukaan työpaikkojen ennustetaan kasvavan vähintään vuoteen 2026 mennessä vuoteen 2026 mennessä. Koulu on tärkeä jäsen University of Missouri terveysjärjestelmässä. Muita jäseniä ovat Sinclairin sairaanhoitokoulu, lääketieteellinen tiedekunta, yliopistolliset sairaalat ja klinikat sekä yliopistolääkärit.

Sijainnit

  • Columbia

    Columbia, Yhdysvallat

    Kysymyksiä