Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Kliinisen farmasian maisteri
Universitas Gadjah Mada

Kliinisen farmasian maisteri

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Kliinisen farmasian maisteriohjelma tarjoaa farmaseuteille asiantuntemusta klinikoilla ja kykyä työskennellä muiden terveydenhuollon tarjoajien kanssa optimaalisen terveydenhuollon tarjoamiseksi. Ohjelma on suunniteltu painottaen teorioiden ja kliinisen käytännön hallintaa; siksi tämän ohjelman tulokset ovat odotetusti farmaseutin ammatin tukipilari. Se on akkreditoitu sekä kansallisesti että kansainvälisesti (Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik e. V (ASIIN) vuodesta 2020 alkaen). Ohjelma on suunniteltu suoritettavaksi neljänä lukukautena, ja se käsittää yhteensä 43 opintopistettä (CSU), jotka koostuvat luennoista (18 CSU), kliinisestä harjoittelusta (15 CSU) ja opinnäytetyöstä (10 CSU).

Ensimmäinen lukukausi sisältää luentoja, ja toinen lukukausi sisältää luentoja, opinnäytetyöehdotuksen valmistelun ja kliinisen harjoittelun. Kolmas ja neljäs lukukausi kattavat kliinisen harjoittelun, opinnäytetyön tekemisen ja julkaisun kirjoittamisen. Maisteriopiskelijoiden edellytetään osallistuvan yhteisön voimaannuttamisohjelmaan ennen opintojen päättämistä. Heillä on myös mahdollisuus kansainväliseen liikkuvuuteen, johon voi sisältyä harjoittelua malesialaisissa ja thaimaalaisissa sairaaloissa, tutkimusta liittymällä valvontaan laitoskumppaneiden kanssa ja osallistumista kansainvälisiin seminaareihin. UGM:n kliinisen farmasian maisteriohjelmasta valmistuneet saavat arvonimen M.Clin.Pharm.

Näkemys

Kliinisen farmasian maisterikoulutuksen visio on olla edelläkävijä kliinisen farmasian maisterikoulutuksessa, joka on kansainvälisesti tunnustettu, erinomainen, johtava ja ammattimainen kliinisen farmasian palveluissa, jotka perustuvat kansakunnan etiikkaan ja moraaliseen kulttuuriin.

Tutkimusohjelman tehtävä

Kliinisen farmasian maisterin tutkinnon tehtävänä on:

 1. Tarjota kliinisen farmasian alalla erinomaista, innovatiivista ja tehokasta maisterikoulutusta kansallisesti ja kansainvälisesti.
 2. harjoittaa ja edistää koulutusta, tutkimusta ja yhteisöpalvelua kliinisen farmasian tieteen ja teknologian kehityksen mukaisesti ja noudattaa samalla Pancasilaan perustuvaa etiikkaa ja moraalia sekä palvella kansakunnan ja ihmiskunnan etua.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Master of Pharmacy (Research)
  • Sydney, Australia
  • Moore Park, Australia
  • + 2 lisää
 • PhD apteekki
  • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta
 • Apteekkia edeltävä ohjelma
  • Lamoni, Yhdysvallat