Keystone logo
University of Antwerp

University of Antwerp

University of Antwerp

Johdanto

Yliopistomme sijaitsee Antwerpenin kaupungissa Belgian ja Euroopan sydämessä. Antwerpenin satama on yksi maailman suurimmista. Antwerpenin kaupunki ei ole vain muinainen keskiaikainen ja barokkikaupunki, täynnä historiaa. Se on myös vilkas metropoli, jossa on eloisa sosiaalinen kohtaus, vaikuttava arkkitehtuuri ja kulttuuriset kontrastit. Täällä asuu yli 170 kansallisuutta, enemmän kuin New Yorkissa! Tämä kosmopoliittinen tunnelma näkyy myös University of Antwerp .

Ensiluokkainen tutkimus ja koulutus tekevät University of Antwerp upean paikan opiskella ja työskennellä. Edistämme tutkimuksen ja koulutuksen välistä yhteyttä. Kansainvälistyminen on avainasemassamme. Ei ole sattumaa, että University of Antwerp on kumppani erittäin lupaavassa eurooppalaisessa yliopistoverkostossa, Young Universities for the Future of Europe www.YUFE.eu.

University of Antwerp on poissa kotoa yli 20 000 opiskelijalle, ja se on ylpeä siitä, että se toimii ihmisen mittakaavassa. Tiedekuntamme ja henkilökuntamme toivottavat sinut tervetulleeksi huippuluokan infrastruktuuriin jollakin neljästä kampuksestamme. Kun olet täällä, sinut kutsutaan myös nauttimaan vilkkaasta kulttuuriohjelmastamme, urheilutiloistamme ja monista muista saatavilla olevista opiskelijapalveluistamme.

Tiedekunnat

 • Sovellettu tekniikka
 • Arts
 • Liiketoiminta ja talous
 • Suunnittelutieteet
 • Laki
 • Lääketiede ja terveystieteet
 • Lääketiede, biolääketiede ja eläinlääketiede
 • tiede
 • Yhteiskuntatieteet

University of Antwerp myös 17 instituuttia ja keskusta, mukaan lukien Institute of Development Policy (IOB). Sillä on myös 15 huippuyksikköä.

Tilastot

Tosiasiat ja luvut

 • 23 202 opiskelijaa (17,5 % ulkomailta, 127 kansallisuutta)
 • 2339 tohtori opiskelijat
 • 280 väitöskirjaa vuodessa
 • 4420 tieteellistä julkaisua vuodessa
 • 6974 työntekijää (23 % ulkomailta, 134 kansallisuutta)
 • 918 professoria
 • 501 avustajaa
 • 3639 tutkijaa
 • 1633 hallinnollista ja teknistä työntekijää
 • Yli 80 000 alumnia
 • 4 kampusta Antwerpenissä

  Kampuksen ominaisuudet

  University of Antwerp on yli kahdeksankymmentä rakennusta neljälle kampukselle. Opiskeluvalinnastasi riippuen päädyt joko kaupungin keskustaan tai vehreisiin laitamoihin.

   Pääsymaksut

   Haluatko ilmoittautua akateemiseen ohjelmaan University of Antwerp ? Sinun on täytettävä useita pääsyvaatimuksia. Tarkista kaikki tiedot pääsyvaatimuksistamme ja hakumenettelystämme verkkosivustoltamme.

   Viisumivaatimukset

   Viisumi on asiakirja, joka oikeuttaa sinut maahan. Belgiaan saapuessasi sinun on haettava oleskelulupaa tai ilmoitus läsnäolosta asuinpaikkasi paikallishallinnosta. Tarkista kaikki tiedot viisumeista, oleskeluluvista ja työluvista asua Antwerpenissä verkkosivuiltamme.

   Apurahat ja rahoitus

   University of Antwerp osallistuu suoraan tiettyjen stipendiohjelmien valintaprosessiin ( apurahat UAntwerp osallistumiseen ). Lisäksi opiskelijat voivat myös tarkistaa, ovatko he oikeutettuja ulkopuolisiin rahoitusmahdollisuuksiin ( External stipendiaat ). Apurahoja on saatavana kandidaatin, maisterin, tohtorin tai lyhyemmän oleskelun ohjelmiin.

   Tarkista maassasi sijaitsevalta Belgian suurlähetystöltä, onko heillä rahoitusvaihtoehtoja.

   Huomaa, että lukukausimaksu useimmissa UAntwerp opinto-ohjelmissa on kohtuullinen kansainvälisesti verrattuna. Belgian opiskelijoiden elinkustannukset ovat noin 16 000 euroa vuodessa.

   Lisätietoja on verkkosivuillamme.

   Alumnitilastot

   Rankingit

   University of Antwerp , joka perustettiin vuonna 2003, sijoittuu erittäin hyvin Young University Rankingsissa:

   • Times Higher Education Millennials 2020 – Sija 5
   • Times Higher Education Young University Ranking 2023 - Sija 7
   • QS 50 alle 50 2021 - Sija 20

   World University Rankings

   UAntwerp sisään

   Osa ohjelmistamme on arvostettu erityisen korkealle...

   Maisteriohjelman koulutus- ja kasvatustieteet sijoittuivat Times Higher Education Subject Rankingissa 2024 ansaitulle sijalle 79 . UAntwerp sijoittui sijalle 101-125 oppiaineessa Clinical & Health ja oppiaineessa Law of the Times Higher Education Subject Ranking 2024 . Times Higher Education Subject Ranking Social Sciences 2024 -julkaisussa UAntwerp on paikat 126-150.

   UAntwerp menestyi hyvin myös Shanghai Communication Subject Rankingissa 2022: Communication Sciences -ohjelmamme sijoittui 45. sijalle . Political Sciences -ohjelma sijoittui sijalle 51-75 Shanghain valtiotieteiden oppiainesijoituksissa 2022. Havaitsimme hienon kehityksen asemassamme Shanghain kansanterveysalan oppiainerankingissa, joka sijoitti meidät vuodelle 2022 sijalle 101-150 .

   Business Economics pääsi Financial Times Masters in Management Rankingiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018. UAntwerp on sijalla 87 vuonna 2022, jolloin hän on 6. sijalla maailmanlaajuisesti hinta-laatusuhteeltaan .

   Sillä välin kauppatieteiden tiedekuntamme saavutti kolme arvostettua kansainvälistä akkreditointia: ACCSB, EFMD ja EQUIS.

   Lisätietoa nettisivuiltamme

   Opiskelijoiden suosittelut

   Kampuksen elämä ja tilat

   Kansainvälisenä opiskelijana sinulla on käytössäsi runsaasti palveluita, kuten kirjasto, tilavat luokkahuoneet, opiskelutilat, joukko hyödyllisiä opiskelijapalveluita ja kampuslääkärit. Ja UAntwerp MOVE -passilla voit osallistua ilmaisiin ryhmäliikuntatunneille, vierailla museoissa ja näyttelyissä, saada alennuksia paikallisista kuntosaleista jne.

   Antwerpenillä on kaikkea tarjottavaa kansainvälisille opiskelijoilleen. Tämä taskukokoinen kaupunki, jossa on eloisa tunnelma ja historiallinen viehätys, saa sinut rakastumaan hetkessä. Antwerpenin menneisyys paistaa läpi kävellessäsi keskiaikaisia katuja pitkin tai ihaillen yhtä 43 museosta. Samalla huomaat, että se on myös moderni, eloisa kaupunki, jossa on paljon baareja, ravintoloita ja paikallisia erikoisuuksia (eli olutta, suklaata ja perunoita). Yli 500 000 kansalaista 178 kansallisuudesta kutsuu Antwerpeniä kotikseen. Useimmat ihmiset puhuvat useita kieliä ja ovat erittäin halukkaita puhumaan sinulle suosikkipaikastaan.

   Ohjelman pääsyvaatimukset

   Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

   Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

   Sijainnit

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

    Chat with students

    Kysymyksiä