Keystone logo
University of South Carolina Liikuntatiede - BS
University of South Carolina

Liikuntatiede - BS

Midtown - Downtown, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Liikuntatiede BS sisältää tieteeseen perustuvan opetussuunnitelman, joka keskittyy fyysisen aktiivisuuden, ravitsemuksen ja terveyden välisen suhteen ymmärtämiseen.

Tutkintomme valmistaa opiskelijaa pääsemään ylioppilastutkinnon suorittaneille ja ammatillisille ohjelmille, jotka sisältävät lääketieteen, fysioterapian, toimintaterapian, puhepatologian, lääkäriavustajat, terveyden edistämisen koulutuksen ja käyttäytymisen sekä muut urasuunnat.

Ohjelma integroi tietoa tieteenaloilta, kuten anatomia, biokemia, biologia, tietojenkäsittelytiede, fysiikka, fysiologia ja psykologia. Opiskelijat voivat myös hankkia kokemusta kompetensseista, kuten sepelvaltimotaudin riskitekijöiden seulonnasta, liikunnan testaamisesta, yksilöiden neuvonnasta päivittäisen fyysisen aktiivisuuden tason lisäämiseksi ja sydän- ja verisuonitautien riskiin liittyvien tekijöiden vähentämiseksi sekä kehittää taitoa aikuisten kunto- ja kuntoutusohjelmointiin parantaa sydän- ja verisuonitoimintaa ja edistää terveellisiä elämäntapoja.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • MSc Human Movement Sciences
    • Maastricht, Alankomaat
  • Fyysisen aktiivisuuden ja kansanterveyden maisteri
    • Kaunas, Liettua
  • Liikuntafysiologia MSc
    • Newcastle upon Tyne, Yhdistynyt kuningaskunta