Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Johdanto

Paikallisesti ja maailmanlaajuisesti tarve laadukkaille kansanterveysalan ammattilaisille ei ole koskaan ollut suurempi. Ainoana kansanterveyskouluna Etelä-Carolinassa Arnoldin kansanterveyskoululla on tärkeä merkitys innovatiivisten tutkimus-, koulutus- ja tiedotusohjelmien avulla.

Ensisijaisena kansanterveystutkimus- ja koulutusresurssina Etelä-Carolinan kansalaisille valmistamme seuraavan sukupolven ammattilaisia ja tutkijoita palvelemaan yhteisöitämme ja vaikuttamaan tautien ehkäisyyn kansanterveyskasvatuksen ja -toimien avulla.

Vuonna 1975 perustettu kansakunnan 19. akkreditoitu kansanterveyskoulu University of South Carolina Arnoldin kansanterveyskoulu kokee edelleen ennätykselliset ilmoittautumiset, ja opiskelijoiden ilmoittautuminen ja tiedekunnan tutkimusrahoitus kasvavat merkittävästi. Meillä on laaja valikoima akateemisia ohjelmia, maailmankuuluja tutkimusosaamisen alueita sekä kauaskantoisia keskuksia ja yhteisöohjelmia. Arnoldin kansanterveyskoulu parantaa kansanterveyttä valmistelemalla tulevia tutkijoita ja kansanterveystyötä sekä tekemällä, kääntämällä ja levittämällä uraauurtavaa tutkimusta. Kuudella osastollamme asuu kansallisesti tunnustettuja tiedekuntia, palkittuja opiskelijoita ja vaikuttavia tutkimus- ja yhteisötoimintoja.

Sijainnit

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Yhdysvallat

    Kysymyksiä