Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Johdanto

Kun valitset hoitotyön Etelä-Carolinassa, opit ammattitaitoisilta kouluttajilta, lääkäreiltä ja tutkijoilta. Kun valitset hoitotyön Etelä-Carolinassa, liityt huolehtivien, omistautuneiden ja innovatiivisten ammattilaisten joukkueeseen. Kun valitset hoitotyön Etelä-Carolinassa, päätät olla johtaja.

Yli 10000 sairaanhoitajaa on valmistunut hoitokorkeakoulusta sen jälkeen, kun siitä tuli valtion ensimmäinen kansallisesti akkreditoitu ylioppilastutkinto-ohjelma vuonna 1957. Valmistuneemme, jotka nyt sijaitsevat ympäri maailmaa, ovat auttaneet parantamaan terveydenhuollon saatavuutta ja laatua koko Etelä-Carolinassa, Yhdysvalloissa. ja ympäri maailmaa.

Kollegiossa on aktiivisia opiskelijaryhmiä, mukaan lukien Student Nurses Association, Men in Nursing, Chi Eta Phi, Sigma Theta Tau International ja Black Surses Association. Dekaanilla on perustettu perustutkinto-opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden neuvottelukunta edistämään vastavuoroista viestintää opiskelijoiden keskuudessa ja kollegion johtajuutta. Opiskelijoiden määrän kasvaessa tiedekuntamme koko on kasvanut 139 kokopäiväiseen ja osa-aikaiseen tiedekuntaan, jotka osallistavat opiskelijamme koulutukseen, käytäntöihin ja politiikka-alueisiin. Kaikki kokopäiväiset tiedekuntamme ovat valmistuneet tohtoriksi tai ilmoittautuneet tohtoriohjelmaan.

Sijainnit

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Yhdysvallat

    Kysymyksiä