Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Johdanto

University of South Carolina yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu Greenville on nelivuotinen lääketieteellinen koulu, joka sijaitsee Prisma Health – Upstate University of South Carolina sydämessä, joka tunnettiin aiemmin nimellä Greenville Health System, alueen suurin hoidon tarjoaja, ja jota tukee kahden vuosikymmenen yhteistyö kattavan lääketieteen tarjoamisessa. koulutus University of South Carolina , valtion suurimman julkisen yliopiston, opiskelijoille.

Etelä-Carolinan osavaltiossa on erilainen lääketieteellinen koulu, paikka, jossa huomisen lääkärit kouluttavat nykypäivän lääkäreiden ja kaikkien tieteidenvälisen terveydenhoitotiimin jäsenten rinnalla alusta alkaen. University of South Carolina yliopiston lääketieteellinen tiedekunta Greenville tarjoaa käytännönläheisen, todellisen kokemuksen, joka ei ole pelkkä tulevaisuuden lupa, vaan elämäntapa.

University of South Carolina yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu Greenville on paikka, jossa opiskelijat oppivat käyttämään uusinta kliinistä, tieto- ja simulointitekniikkaa ja jossa he kehittävät johtamis-, kliinisiä ja ihmissuhdetaitoja, jotka ovat välttämättömiä seuraavan sukupolven potilaskeskeisen terveydenhuollon tarjoamiseksi luottavaisin mielin ja myötätunto.

Sijainnit

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Yhdysvallat

    Ohjelmat

    Kysymyksiä