Keystone logo
Trevecca Nazarene University Liikuntatieteiden kandidaatti, joka keskittyy urheilua edeltävään harjoitteluun / kinesiologiaan
Trevecca Nazarene University

Liikuntatieteiden kandidaatti, joka keskittyy urheilua edeltävään harjoitteluun / kinesiologiaan

Nashville, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

USD 28 590 / per semester

Kampuksella

Johdanto

TreveccaLiikuntatieteiden kandidaatti, joka keskittyy urheilua edeltävään harjoitteluun / kinesiologiaan, valmistaa sinut uraan urheiluharjoittelussa tai kinesiologiassa. Saat tasapainoisen perustan tieteessä, ravitsemuksessa, urheilulääketieteessä, liikuntafysiologiassa ja reseptissä sekä kuntoarvioinnissa. Kurssityö huipentuu kolmeen ainutlaatuiseen käytäntöön, jotka antavat sinulle arvokasta kenttäkokemusta.

Ohjelman edut

  • Nauti pienistä luokkakokoistamme ja tukevasta kampusyhteisöstämme.
  • Opi tiedekunnalta, jolla on korkea tutkinto omalla alallaan, jolla on asiaankuuluvaa ja arvokasta tosielämän kokemusta ja joka pyrkii tuntemaan sinut henkilökohtaisesti.
  • Valmistu käytännön kokemuksella ja monipuolisella ja soveltuvalla tietopohjalla.
  • Hyödynnä uskomattomia harjoittelu- ja työmahdollisuuksia, joita on tarjolla jännittävillä Nashvillen markkinoilla.

Mitä odottaa

Trevecca's Pre-Athletic Training / kinesiologiaohjelma on keskittymisrata liikuntatieteen pääaineessamme, joka valmistaa sinut palvelemaan urheiluvalmentajana, kinesiologina tai muina. Urheiluvalmentajat pyrkivät ehkäisemään vammoja ja / tai tarjoamaan hoitoa ja kuntoutusta vammojen sattuessa. Samoin kinesiologit auttavat yksilöitä selviytymään vammoista, työskentelemään lihasvaivojen lievittämiseksi ja ehkäisemään / hallitsemaan liikkumista rajoittavia häiriöitä.

Tämä tutkinto antaa sinulle vankan perustan kursseilla, kuten biologia, anatomia-fysiologia, kinesiologia, urheilulääketiede ja ravitsemus. Tiedekuntamme rakentaa mentorointisuhteita kanssasi ja auttaa sinua räätälöimään kurssityösi vastaamaan urasi tavoitteita.

Tämä tutkinto tarjoaa myös uskomattomia mahdollisuuksia käytännön oppimiseen kolmella käytännöllä useilla terveydenhuollon aloilla. Tämä kenttäkokemus antaa sinulle käsityksen uramahdollisuuksista, kun työskentelet kouluttajien ja / tai terapeuttien kanssa erilaisissa ympäristöissä. Huomaat myös, että Nashville on jännittävä kaupunki, jossa opiskella liikuntatieteitä, koska Tennessee Titans, Nashville Predators ja Nashville Sounds sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Treveccakampukselta.

Miksi valita Trevecca?

Vuonna 1901 perustettu ja verkkokoulutuksen johtaja yli kahden vuosikymmenen ajan Trevecca auttaa opiskelijoita löytämään ja toteuttamaan yksilöllisen kutsumuksen tarjoamalla innovatiivista opetusta; kannustavan, Kristus-keskeisen yhteisön vaaliminen; ja luoda suhteita, jotka avaavat ovia.

Kansallisesti ja paikallisesti akateemisesta laadusta tunnustettu Trevecca on ansainnut maineen tarjoamalla maailmalle palvelevia johtajia, ongelmanratkaisijoita ja erontekijöitä. Treveccakokonaisvaltainen lähestymistapa koulutukseen kattaa älyllisen, sosiaalisen, emotionaalisen, fyysisen ja hengellisen kasvun.

Kristillisenä yliopistona tarjoamme ohjelmia, jotka tutkivat tapoja, joilla usko leikkaa opiskelualaasi. Tämä tarkoittaa, että voit saada urheilua edeltävän koulutuksen / kinesiologian tutkinnon tukevassa, kristillisessä yhteisössä, jossa on pienet luokkahuonekoot ja sitoutuneet tiedekunnan jäsenet, jotka välittävät sinusta, uskostasi ja tavoitteistasi.

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä