Keystone logo
The University Of Veterinary Medicine Hannover

The University Of Veterinary Medicine Hannover

The University Of Veterinary Medicine Hannover

Johdanto

The University Of Veterinary Medicine Hannover säätiö (TiHo) on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu korkeakoulu, joka tunnetaan erinomaisesta eläinlääketieteestä ja monitieteisestä painopisteestä. Olemme johtava eläinlääketieteen tutkimuksessa, opetuksessa ja palveluissa. Koulutamme nuoria tutkijoita kaikilla eläinlääketieteen aloilla. Tavoitteenamme on eläinlääketieteen jatkuva kehittäminen.

TiHo tarkoittaa pitkäaikaista osaamista eläinlääketieteen alalla. Se on merkittävä tieteellinen laitos, joka yhdistää modernin tieteen yliopistoperinteisiin. Siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 1778 Roß-Arzney-Schuleksi, se on säilyttänyt itsenäisen asemansa tähän päivään saakka ja ottanut siten poikkeuksellisen aseman Saksassa. Vuoden 2003 alussa TiHo muutettiin yliopistosäätiöksi - Ala-Saksiin osavaltioksi, joka antoi yliopistolle suuremman henkilökohtaisen vastuun ja siten enemmän joustavuutta oikeudellisissa järjestelyissä.

TiHo on rakentanut kuusi erikoiskeskusta ja integroi kuusi klinikkaa, 19 instituuttia ja kolme erikoisyksikköä. Lisäksi Rannessa, Hannoverin eteläpuolella, ja Bakumissa lähellä Vechtaa The University Of Veterinary Medicine Hannover on kaksi kenttätoimistoa, jotka kouluttavat opiskelijoita ja johtavat tutkimushankkeita.

Sijainnit

  • Hanover

    Bünteweg,9, 30559, Hanover

    Kysymyksiä