Keystone logo
The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Johdanto

Olemme yksi yliopisto, jota yhdistää intohimo innovaatioihin ja tiimityö muuttaa elämäämme parantaakseen muiden elämää luomalla ratkaisuja terveellisempään yhteisöön.

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

On jännittävää aikaa olla UNT Health Science Centerissä. Yli 50 vuotta sitten perustettu pieni osteopaattinen lääketieteellinen koulu on nykyään kukoistava kuuden korkeakoulun jatko-yliopisto, jossa on lääkäreitä ja terveydenhuollon tarjoajia, jotka edustavat useimpia lääketieteellisiä erikoisuuksia. Asemamme innovoinnin eturintamassa nopeasti muuttuvassa terveydenhuollon alalla on yksi monista asioista, jotka tekevät meistä poikkeuksellisia.

Kulttuurimme

Uskomme arvopohjaiseen kulttuuriin, joka perustuu luottamukseen. Kilpailun sijasta arvomme luovat yhteistyön, kollegiaalisuuden ja tuen oppimisympäristön, kun pyrimme yhteiseen näkemykseemme tulla valintaryhmäksi koulutuksessa, löytöissä ja terveydenhuollossa.

Mahdollisuutemme

Olemme ainoa Teksasin terveystieteellinen keskus, jolla on nämä kuusi koulua - lääketieteen (DO ja MD), terveyden ammatit, biolääketieteet, kansanterveys ja farmasia - yhdellä kampuksella. Tämä keskitetty sijainti antaa opiskelijoillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden harjoittaa ammattienvälistä hoitomallia, joka erottaa heidät nopeasti kehittyvästä terveydenhuollon kentästä.

Meidän vaikutuksemme

Valmistumme toiseksi eniten perusterveydenhuollon lääkäreitä (60 prosenttia) kaikista lääketieteellisistä oppilaitoksista maassa, ja kansallisesti tunnustettu maaseudun lääketieteen ohjelma tuo sairaanhoidon alipalveluyhteisöihin. Muita vahvuusalueita ovat ikääntyminen ja Alzheimerin tauti sekä rikostekninen genetiikka.

Sijaintimme

Hotelli sijaitsee Fort Worthin kulttuurialueen sydämessä, kävelyetäisyydellä maailmankuuluista museoista, upeista ravintoloista ja vilkkaasta yöelämästä. Pohjois -Texas tarjoaa kohtuuhintaista asumista ja kukoistavaa terveydenhuoltoalaa, jossa on lukemattomia mahdollisuuksia tulevaisuuden työllistymiseen.

Mitä me teemme

Pidämme potilaat koulutuksen, tutkimuksen ja hoidon ponnistelujemme keskipisteenä

 • Koulutamme huomisen terveydenhuollon tarjoajia
 • Vuodesta 2002 lähtien US News and World Report on kutsunut Texas College of Osteopaatisen lääketieteen yhdeksi maan 50 parhaasta lääketieteellisestä perusterveydenhuollon koulusta.
 • Valmistumme toiseksi eniten perusterveydenhuollon lääkäreitä (60 prosenttia) kaikista lääketieteellisistä kouluista maassa.
 • Lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset kouluttavat ja harjoittavat ammattien välistä - HSC -ydinosaamista - potilaiden ja heidän perheidensä hyväksi "tiiminhoitomallin" ympärillä.

Vedämme löytörajoja

 • Tutkijamme työskentelevät verikokeessa ennustaakseen vanhempien aikuisten riskiä Alzheimerin tautiin.
 • Analysoimalla hormonien toimintaa aivoissa tutkijamme tunnistavat Alzheimerin taudin ja tiettyjen syöpien hoidon ja mahdollisesti jopa ehkäisemisen.
 • Nanopartikkeleiden tiede auttaa tutkijoitamme löytämään lupaavia tapoja toimittaa kemoterapia suoraan kasvaimeen, jolla on vähemmän sivuvaikutuksia potilaille.

Autamme parantamaan sairaita ihmisiä ja pitämään elinvoimaiset ihmiset terveinä

 • Lastenmatkaklinikkamme tarjoaa kaivattua hoitoa lapsille, jotka asuvat Fort Worthin naapurustossa.
 • Luomme innovatiivisia ohjelmia tautien ehkäisyyn ja terveyden edistämiseen, jotka tarjoavat hoitopalveluja tehokkaasti, vaikuttavasti ja tasapuolisesti minimoiden väestön terveyseroja.

Vahvuuksemme

Terveyserojen poistaminen

HSC, jonka ydinarvo on palvella ensin muita, on sitoutunut auttamaan terveydenhuollon tarjoamisessa ja parantamaan kaikkien texasilaisten pääsyä palveluiden ja koulutuksen kautta.

 • Olemme tehneet yhteistyötä Tarrant Countyn kanssa laajentaaksemme rokotteen saatavuutta historiallisesti huonosti palvelluissa ja vaikeasti tavoitettavissa yhteisöissä.
 • Mobiilit terveysohjelmat auttavat taloudellisissa vaikeuksissa olevia perheitä tai saavat laadukasta terveydenhoitoa siellä, missä ovat.
 • Maaseutututkijaohjelmamme kouluttaa ja valmistaa tulevia lääkäreitä harjoittelemaan lääketiedettä pienissä kaupungeissa ja maaseutuyhteisöissä kaikkialla Texasissa.
 • Astma 411 -ohjelma auttaa perheitä ja kouluterveydenhoitajia ymmärtämään astmaa paremmin ja auttaa ehkäisemään astmakohtauksia ja -tapauksia koulussa. Astma 411 on tällä hetkellä 11 koulupiirissä eri puolilla Tarrant Countyä.

Rikosteknisen genetiikan dekoodaus

Suljemme kadonneiden henkilöiden perheet ja käytämme DNA -todisteita lainvalvonnan avuksi

 • Tarjoamme maan kehittyneimmän oikeuslääketieteen ohjelman, jossa koulutamme opiskelijoita tunnistamaan kadonneet henkilöt ja ihmisen jäännökset DNA -tekniikan avulla.
 • Ihmiskeskuksemme on suurin DNA -profiilien toimittaja FBI: n yhdistetyssä DNA -indeksijärjestelmässä (CODIS) ja kansallisessa DNA -indeksijärjestelmässä (NDIS), jotka tukevat väkivaltarikostutkimusten rikosteknisten todisteiden vaihtoa ja vertailua.
 • Työskentelemme myös kadonneiden ja hyväksikäytettyjen lasten kansallisen keskuksen, poliisilaitosten ja lääkärintarkastajien kanssa kaikkialla Yhdysvalloissa kadonneiden henkilöiden tapauksissa.

Ikääntyminen ja Alzheimerin tauti

Autamme eläkeläisiä säilyttämään elämänlaatunsa ja selviytymään kognitiivisista ja toiminnallisista heikkenemisistä

 • Gerontologian arviointi- ja suunnitteluohjelma tarjoaa kattavia geriatrisia arviointeja ikääntyneille aikuisille, joilla on monimutkaisia sairauksia, kognitiivisia häiriöitä ja toimintahäiriöitä.
 • SAGE (Seniors Assisting in Geriatric Education) -ohjelma yhdistää geriatriset potilaat, jotka toimivat mentorina opiskelijoille-lääketieteen, avustajan, fysioterapian ja farmasian-varmistaakseen myötätuntoisen, potilaskeskeisen hoidon.
 • Geriatrian osasto tarjoaa Pohjois -Teksasin eläkeläisille jatkuvaa hoitoa missä he asuvatkin, ja tarjoaa myös sairaalahoitoa ja palliatiivista hoitoa.

Ammatillinen koulutus

Olemme edelläkävijä tiimipohjaisessa koulutuksessa, joka asettaa potilaan etusijalle

 • Tämä on terveydenhuollon tulevaisuus Yhdysvalloissa, ja olemme edelläkävijä tiimipohjaisessa koulutuksessa, joka asettaa potilaan hoitopäätösten keskelle samalla kun hallitaan kustannuksia ja vähennetään lääketieteellisiä virheitä.
 • UNTHSC: n uusin koulu, UNT System College of Pharmacy, korostaa proviisorin yhä tärkeämpää roolia potilaspohjaisissa terveydenhuoltoryhmissä.
 • Ammattimaiset ohjelmamme käsittelevät yhteistyötä koko hoitoalalla hyvinvointi- ja ravitsemusohjelmista kroonisten sairauksien hoitoon ja hoitoon.

Kampuksen ominaisuudet

Opiskelijamme nauttivat vilkkaasta kampuselämästä, mukaan lukien yli 30 opiskelijaorganisaatiota ja laaja valikoima palvelu-, virkistys- ja ammatillisia kehitystoimintoja. Huippumoderni Gibson D. Lewis -kirjasto tarjoaa maailmanlaajuisesti pääsyn lähes 25 000 sähköiseen lehtiin ja tietokantaan sekä monia muita digitaalisia oppimisvälineitä.

Tietoja Fort Worthista

Kaikki Texasissa on suurta, eikä Fort Worth ole poikkeus. Yhtenä Texasin suurimmista kaupungeista se on American Airlinesin ja kolmen Berkshire Hathaway -yhtiön koti. Dallas/Fort Worthin markkinat ovat itse asiassa Yhdysvaltojen kuudenneksi ja maailman 18. suurin talous.

Mutta syy siihen, miksi yli 775 000 ihmistä kutsuu Fort Worthia kodiksi, johtuu todella sen ystävällisestä kotikaupunkitunnelmasta. Conde Nast Travelerin lukijat äänestivät yhdeksi Amerikan ystävällisimmistä kaupungeista, ja Fort Worth on myös nimetty yhdeksi "Amerikan elävimmistä yhteisöistä", yhdeksi vain kymmenestä niin nimetystä suuresta kaupungista.

Fort Worthissa on yli 10 000 hehtaaria puistoja, satoja kilometrejä polkuja, ja siitä on nopeasti tulossa yksi maan pyöräystävällisimmistä kaupungeista. HSC jopa sponsoroi yhtä Fort Worthin monista pyöränjakoasemista aivan kampuksella.

HSC sijaitsee Fort Worthin kulttuurialueella, jossa on kolme maailmankuulua museota puistomaisessa ympäristössä: Amon Carter -museo; Kimbellin taidemuseo ja uusi Renzo Piano Pavilion; ja Fort Worthin modernin taiteen museo.

Lähistöllä on Fort Worthin tiede- ja historiamuseo ja National Cowgirl -museo ja Hall of Fame (kyllä, kaupunki on ylpeä länsimaisesta perinnöstään, ja sen Stockyardsin kansallinen historiallinen alue jopa ylpeilee maailman ainoana kahdesti päivässä tapahtuva karjaajo).

Myös lähellä kampusta on West Seventh Street District, jossa on kauppoja, ravintoloita, yöelämää ja asuntoja jalankulkijaystävällisessä kaupunkiympäristössä.

Keskustassa sijaitseva Nancy Lee ja Perry R. Bass Performance Hall on kaupungin ammattimaisten sinfonia-, teatteri-, ooppera- ja balettiyhtyeiden sekä arvostetun Van Cliburnin kansainvälisen pianokilpailun koti.

Ja 20 minuutin ajomatkan päässä ovat Dallas/Fort Worthin kansainvälinen lentoasema, Texas Motor Speedway, Texas Rangers baseball ja Dallas Cowboys -jalkapallo AT&T Stadiumilla.

Olisimme samaa mieltä siitä, että Texasissa kaikki on suurta, mutta emme voi olla uskomatta, että kaikki Fort Worthissa on paremmin.

  Viisumivaatimukset

  J-1-viisumin vaatimukset

  Rahoitusvaatimukset

  Todistetta taloudellisesta tuesta vaaditaan. Rahoitus voi tulla UNTHSC:ltä, vaihtovierailijan hallitukselta, henkilökohtaisista varoista tai näiden lähteiden yhdistelmästä. Todiste taloudellisesta tuesta tulee liittää DS-2019-pyyntölomakkeeseen, kun osasto toimittaa sen.

  Taloudelliset vaatimukset ovat seuraavat:

  • 1300 dollaria/kk tutkijalle
  • 420 $/kk J-2-puolisolle
  • 420 $/kk per J-2 lapsi

  Vakuutusvaatimus

  Ulkoministeriö edellyttää J-1 Exchange -vierailijoilta riittävää vakuutusturvaa koko ohjelmansa ajan.

  15. toukokuuta 2015 voimaan tulleet vaatimukset ovat seuraavat:

  • Tärkeä sairausvakuutus: 100 000 dollaria tapaturmaa/sairautta kohden
  • Omavastuu ei saa ylittää: 500 dollaria
  • Lääketieteellinen evakuointi: 50 000 dollaria
  • Jäännösten kotiuttaminen: 25 000 dollaria

  Online-tutkinto-ohjelmat eivät sponsoroi F-1-viisumeja kansainvälisille opiskelijoille. Kansainväliset opiskelijat voivat suorittaa kaikki didaktiset kurssit verkossa ja osallistua paikan päällä tapahtuvaan koulutukseen (huippukivitutkimukseen tai työharjoitteluun) joko Yhdysvaltojen ulkopuolella tai Yhdysvalloissa asianmukaisin järjestelyin J-1- tai B-1-viisumilla.

  Apurahat ja rahoitus

  Kun taloudellista tukea myönnetään, UNTHSC:n on otettava huomioon sekä osallistumiskustannukset että odotettu perhemaksusi (EFC). EFC on avun määrä, jonka liittovaltio odottaa sinun ja perheesi osallistuvan koulutukseesi lukuvuoden aikana.

  Kesä 2021, syksy 2021 kevät 2022 – (lukuvuosi 2021-2022)

  Yhdysvaltain kansalaiset tai pysyvästi asuvat opiskelijat voivat hakea liittovaltion tukea FAFSA-sovelluksella. Kansainväliset opiskelijat, jotka ovat myös Texasin asukkaita, voivat olla oikeutettuja apurahaan TASFAA-hakemuksen kautta. Tarkista molempien tukikelpoisuusvaatimukset alla.

  Kelpoisuusvaatimukset

  Ollakseen oikeutettu saamaan tarveperusteista ja ei-tarveperusteista liittovaltion apua, opiskelijan on:

  1. Ole Yhdysvaltain kansalainen, Yhdysvaltain kansalainen tai Yhdysvaltain pysyvä asukas tai oleskele Yhdysvalloissa muussa kuin väliaikaisessa tarkoituksessa (asiakirjoja saatetaan vaatia oleskelu- tai kansalaisuuden vahvistamiseksi).
  2. Ole UNTHSC:n hyväksymä ja kirjoilla vaadituille kursseille tutkinnonhakuohjelmassa.
  3. Säilyttää taloudellisen tuen tyydyttävän akateemisen edistymisen (SAP) opinto-ohjelmassaan.
  4. Älä laiminlyö lainaa tai velkaa takaisin Federal Pell Grant-, FSEOG- tai State Grant -avustusta.
  5. Osoita taloudellista tarvetta.

  Opiskelijat eivät ole oikeutettuja liittovaltion taloudelliseen tukeen todistusohjelmaan.

  Rahoitustukea (lainaa) ei ole saatavilla tutkinnon suorittaneille opiskelijoille. Yksityisistä/vaihtoehtoisista lainoista voidaan keskustella rahoitusaputoimiston kanssa .

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  Sijainnit
  • Fort Worth, Yhdysvallat

  Kysymyksiä