Keystone logo

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A logo

Johdanto

Edinburghin yliopisto on tällä hetkellä maailman 16. sijalla QS World University Rankings 2022 -listalla.

Lääketieteen ja eläinlääketieteen korkeakoulu koostuu kahdesta koulusta. Nämä ovat Edinburghin lääketieteellinen koulu ja Royal (Dick) eläinlääketieteellinen koulu.

Yhdessä muodostamme Yhdistyneessä kuningaskunnassa ainutlaatuisen ryhmän, jossa eläinlääkärit, lääkärit ja biolääketieteen tutkijat työskentelevät yhdessä ja tutkivat väestöömme vaikuttavia yleisiä sairauksien syitä. Kampuksemme, rakenteemme ja tutkintomme järjestäminen varmistavat, että Royal (Dick) -eläinlääketieteellisen korkeakoulun ja Edinburghin lääketieteellisen koulun ihmiset hengittävät samaa ilmaa, suunnittelevat projekteja yhdessä ja opettavat erikoisalallaan.

Royal (Dick) School of alt = "Eläinlääketieteelliset opinnot

The Royal (Dick) School of alt, joka on tutkimuksen huippuosaamisen puitteissa 2014 korkeimmin arvioitu eläinlääketieteellinen koulu Yhdistyneessä kuningaskunnassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa = "Veterinary Studies on maailman johtava eläinlääketieteellinen koulutus, tutkimus ja käytäntö. Opetussuunnitelma, innovatiiviset opetusmenetelmät ja monitieteinen ympäristö. Tulimme vuoden 2008 Research Assessment Exercises -tutkimuksen laadun perusteella tutkimuksen laadun joukkoon seitsemän Yhdistyneen kuningaskunnan eläinlääkintäkoulun joukkoon, mikä vahvistaa koulun erinomaisen kansainvälisen maineen. Suuret eläinkäytännöt - ovat Yhdistyneen kuningaskunnan vaikutusvaltaisimpia kliinisen hoidon keskuksia.

Edinburghin lääketieteellinen koulu

Edinburghin lääketieteellisessä koulussa on kolme dekaania. Nämä ovat biolääketieteet, kliiniset tieteet ja molekyyli-, geneettiset ja populaatiotieteet.

Opetusta MBChB -ohjelmalle ja muille biolääketieteen perus- ja jatko -ohjelmille järjestetään kaikissa kolmessa dekanariassa. Yhdistämällä oikeat yksilöt, sekä kliiniset että ei-kliiniset, katalysoimme ja luomme tilaisuuksia kehittää jännittävää työtä, joka vaikuttaa ihmisten elämään. Edinburghin lääketieteellinen koulu tarjoaa ensiluokkaista koulutusta ensiluokkaisissa tiloissa innostuneiden ihmisten toimesta.

Tarjoamme erinomaisen kokemuksen ympäristössä, jossa tutkimusta vaalitaan ja syytetään. Tutkimus on tärkeä osa jokaisen opiskelijan elämää, ja se on tapa ymmärtää ajattelutapa, joka auttaa heitä tuottamaan positiivista muutosta ihmiskunnalle.

Edinburghin lääketieteellinen koulu: Biolääketieteet

Suoritetaan uraauurtavaa tutkimusta, Biomedical Sciences isännät keskuksen kognitiivisen ja Neural Systems Center for Integroidun fysiologian, Center for neuroregeneraation, ja osasto Infektio ja Pathway Medicine.

Osallistumme myös monitieteiseen tutkimukseen näiden sidoskeskusten kanssa: Edinburghin tartuntataudit, Edinburghin neurotiede, Muir Maxwellin epilepsiakeskus, Patrick Wild Center sekä farmakologia, toksikologia ja terapia.

Dekaanin tutkimusaiheita ovat:

  • Geenit ja kehitys
  • Kalvon biologia
  • Neuraaliset ohjausjärjestelmät
  • Kognitio, oppiminen ja synaptinen plastisuus
  • Neuropharmacology
  • Perus ja kliininen virologia
  • Bakteerien patogeneesi ja kemoterapia

Myös dekaanikunnan sisällä toimii biolääketieteen opetusjärjestö (BMTO), jolla on tärkeä rooli perustutkinto -opetuksen hallinnossa, koordinoinnissa ja toteuttamisessa.

BMTO on vastuussa lääketieteen kandidaatin ohjelmasta, lukuisista biologisten tieteiden, lääketieteiden kunniaohjelmista ja alt = "eläinlääketieteet sekä neljätoista biolääketieteen kurssia perustutkintoa suorittaville.

Edinburghin lääketieteellinen koulu: kliiniset tieteet

Kliinisten tieteiden isännöi pitkäaikaista kansainvälistä tutkimusprofiilia, sydän- ja verisuonitieteiden keskus, kliinisten aivotieteiden keskus, tulehdustutkimuskeskus, regeneratiivisen lääketieteen keskus, lisääntymisterveyden keskus, Edinburghin jatko-hammaslääketieteen instituutti ja osasto terveystieteistä.

Viimeisimmässä Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimusarviointitehtävässä kliininen lääketiede arvioitiin parhaaksi 28: sta vastauksesta koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Dekaani sijaitsee pääasiassa Pikku -Ranskassa.

Pikku -Ranskassa liittokanslerin rakennuksessa, kuningattaren lääketieteellisessä tutkimuslaitoksessa ja uudistavan lääketieteen keskuksessa on edistykselliset opetus- ja tutkimustilat Edinburghin kuninkaallisen sairaalan ja biolääketieteellisen tutkimuspuiston Edinburghin BioQuarterin vieressä.

Muita dekaanityöpaikkoja ovat Edinburghin sairaiden lasten sairaala, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital ja Lauriston Place.

Edinburghin lääketieteellinen koulu: Molekyyli-, geneettiset ja väestöterveystieteet

Molekyyli-, geneettiset ja väestöterveystieteet koostuvat MRC: n genetiikan ja molekyylilääketieteen instituutista, Usherin väestötieteiden ja tietotekniikan instituutista, Edinburghin kliinisten tutkimusten yksiköstä ja patologian osastosta.

MRC: n genetiikan ja molekyylilääketieteen instituutti koostuu MRC: n ihmisen genetiikan yksiköstä, Edinburghin syöpätutkimuskeskuksesta ja genomiikan ja kokeellisen lääketieteen keskuksesta.

Usher Institute of Population Health Sciences and Informatics koostuu väestön terveystieteiden keskuksesta, lääketieteellisen informaatiikan keskuksesta ja globaalin terveystutkimuksen keskuksesta.

Dekaani isännöi myös Edinburghin kliinisten kokeiden yksikköä (ECTU), joka rekisteröitiin äskettäin Yhdistyneen kuningaskunnan kliinisten tutkimusten yhteenliittymään ja sai MRC: n kliinisten tutkimusten metodologian keskuksen aseman ja patologian osaston.

Sijainnit

  • Edinburgh Dental Institute Lauriston Building, Lauriston Place Edinburgh, EH3 9HA, Edinburgh

Kysymyksiä