Keystone logo
The University of Edinburgh CMVM

The University of Edinburgh CMVM

The University of Edinburgh CMVM

Johdanto

Olemme maailmanlaajuisesti tunnustettuja tutkimuksestamme, kehittämisestämme ja innovaatiostamme, ja olemme tarjonneet opiskelijoillemme maailmanluokan opetusta yli 425 vuoden ajan.

188668_onlineheaderms3.png

Edinburghin tutkinto toimii sinulle

Edinburghin yliopisto on yksi maailman huippuyliopistoista, ja se on jatkuvasti maailman 50 parhaan yliopiston joukossa, ja se sijoittuu QS World University Rankings -listalla vuonna 2024 sijalle 22ja.

Työnantajat ovat sijoittaneet valmistuneet tutkintomme 26.th maailmassa1.

Erinomaisuutta tutkimuksessa

Edinburghin yliopistolla on kansainvälinen maine innovatiivisesta tutkimuksesta useilla eri tieteenaloilla.

Vuoden 2021 tutkimuksen huippuosaamisen viitekehyksen (REF2021) tulosten mukaan yliopisto sijoittuu Yhdistyneessä kuningaskunnassa neljänneksi tutkimuksensa laadun ja laajuuden - eli tutkimusvoiman - perusteella ja on Skotlannin korkeimmalle sijalle sijoittunut laitos.

REF2021-tuloksista käy ilmi, että lähes 90 prosenttia yliopiston tutkimustoiminnasta kuuluu korkeimpiin luokkiin - 4 tähteä ja 3 tähteä - jotka luokitellaan vastaavasti "maailman johtavaksi" ja "kansainvälisesti erinomaiseksi", mikä merkitsee 10 prosenttiyksikön kasvua edellisestä REF:stä vuonna 2014.

Calton Hill in Edinburgh

Innovaatiot opetuksessa

Laatuviraston viimeisin raportti antoi meille korkeimman mahdollisen arvosanan opiskelijoiden oppimiskokemuksen laadusta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään innovatiivisia lähestymistapoja opetukseen löytääksemme opiskelijoille parhaiten soveltuvat menetelmät, mukaan lukien verkko-oppimistekniikat ja vertaisavusteinen oppiminen.

Verkko-oppimisen asiantuntijat

Tarjoamme Yhdistyneen kuningaskunnan suurimman valikoiman verkossa suoritettavia jatkotutkintoja2, ja olemme vastaanottaneet yli 8 000 verkko-opiskelijaa vuodesta 2005 lähtien. Joustavat ja kannustavat ohjelmamme ovat vakiintuneita, ja ne ovat yhä suositumpi valinta opiskelijoille, jotka haluavat sovittaa yhteen jatko-opinnot ja ammatilliset tai perheeseen liittyvät velvoitteet.

Kaunis pääkaupunki

Edinburgh on maailman 10 parhaan opiskelijakaupungin joukossa 3 , ja se on kompakti kaupunki, jossa on erinomaiset liikenneyhteydet, mikä helpottaa liikkumista ja matkustamista muihin osiin Skotlantia.

Edinburgh on tarpeeksi suuri tarjoamaan jokaiselle jotakin, mutta tarpeeksi pieni tunteakseen olonsa kotoisaksi. Se on moderni, hienostunut ja kaunis eurooppalainen kaupunki, jossa on monipuolinen, monikulttuurinen yhteisö.​

Palvelut ja tuki, jotka auttavat sinua menestymään

Käytössäsi on yksi maailman suurimmista ja tärkeimmistä akateemisista kirjastoista, jossa on yli 1,8 miljoonaa painettua teosta. Käytössäsi on myös 30 avointa tietokoneluokkaa, joihin on ympärivuorokautinen pääsy keskeisissä paikoissa, sekä ilmaiset kannettavien tietokoneiden lainausmahdollisuudet.

Tarjoamme ilmaisen opiskelijaneuvontapalvelun ja yliopiston terveyskeskuksen, ja vammaispalvelumme tarjoaa monenlaista tukea vammaisille opiskelijoille. Tarjoamme myös erinomaiset lastenhoitopalvelut, jotka helpottavat vanhemmuuden ja opiskelun yhteensovittamista.

Vaikuttava globaali yhteisö

Kunnianhimoinen kansainvälistymisstrategiamme takaa, että opetuksesta ja tutkimuksesta on hyötyä maailmanlaajuisesti. Olemme maailman 20 kansainvälisimmän yliopiston joukossa4. Meillä opiskelee opiskelijoita kahdesta kolmasosasta maailman maista.

Teemme yhteistyötä monien maailman johtavien laitosten kanssa niinkin erilaisilla aloilla kuin sähköinen tiede, tekniikka, biotieteet ja lääketieteelliset tieteet sekä taide ja kulttuuri. Olemme myös maailmanlaajuisen Universitas 21 -tutkimusverkoston sekä eurooppalaisten verkostojen Coimbra Group ja LERU jäsen.

Yhteiskunnallisen vastuun ja kestävyyden edelläkävijä

Olemme sitoutuneet olemaan maailman johtaja vastaamaan maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten köyhyyteen, ilmastonmuutokseen ja kasvavaan energian, ruoan ja veden kysyntään.

Skotlannin ensimmäisenä Reilun kaupan yliopistona olemme edistäneet parempia olosuhteita kehitysmaiden viljelijöille ja yhteisöille vuodesta 2004 lähtien.

Olemme puolustaneet ympäristön kestävää kehitystä 1990-luvun alusta lähtien, ja olemme allekirjoittaneet vuoden 2009 yliopistojen ja korkeakoulujen ilmastositoumuksen ja 10:10-kampanjan.

Yliopistossa toimii useita maailmanlaajuisia akatemioita, jotka ovat sitoutuneet käsittelemään terveyteen, oikeuteen, ympäristöön sekä maatalouteen ja elintarviketurvaan liittyviä kysymyksiä. Akatemiat ylittävät tutkimuksen ja opetuksen rajoja ja omaksuvat monialaisen vastauksen haastaviin globaaleihin kysymyksiin.


1 QS World University Rankings 2024
2Higher Education Statistics Agency 2017/18
3QS Student Cities 2023
4Times Higher Education, World's Most International Universities 2022.

Viisumivaatimukset

Sinun on ehkä haettava opiskelijaviisumia päästäksesi Iso-Britanniaan.

Rankingit

Olemme jatkuvasti maailman 50 parhaan yliopiston joukossa. Olemme viimeisimmässä QS World University Rankingissa sijalla 22.

Valmistuneet ovat työnantajien sijoituksissa sijalle 26 maailmassa (QS World University Rankings 2024)

Edinburgh on Britannian toiseksi paras opiskelijakaupunki, Euroopassa 5. ja maailmassa 10. paras. (QS:n parhaat opiskelijakaupungit 2023)

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

    Ohjelmat

    Kysymyksiä