Keystone logo
The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

Johdanto

Ylimmän tason sairaanhoitokoulu tarjoaa ylpeänä innovatiivisia koulutusohjelmia, joita tukee uusin terveydenhuollon tekniikka.

Strateginen suunnitelma

2018-2021

GW Nursing Strategic Plan 2018-2021Strategic on sana, jonka kuulemme organisaatioilta liian usein. Sitä käytetään niin usein, että se näyttää menettävän merkityksensä. Näet sen lähetetyn kokoushuoneissa, sähköpostin allekirjoituksissa ja mainoksissa. Se on sana, joka haastaa meidät näkemään menneisyyden tänään ja kyselemään itseltämme "mitä jos", jotta voimme nähdä mahdollisuuksien tulevaisuuden. Entä jos valmistuneet jatkavat uuden palveluntarjoajien sukupolven johtamista? Entä jos pystymme kehittämään terveydenhuollon seuraavan innovaation tai innostamaan terveydenhuollon puolestapuhujaa ryhtymään toimiin? Entä jos viimeinen potilaan kädestä pitävä henkilö on GW-sairaanhoitaja?

Harjoittelijoina ja tiedemiehinä tiedämme, että kaiken ymmärtämiseksi meidän on ensin määritettävä sen luonne. Haastimme itsemme kehittämään suunnitelman, joka heijastaa vahvuuksiamme sekä sairaanhoitajan ammatin, yliopiston ja nimimerkkimme periaatteita. Retriittien, työpajojen ja avoimen palautteen kautta yhteisömme jäsenet saivat äänensä kuuluviin.

Kansakuntamme pääkaupungina sijaitsevana yliopistona tajusimme, että meillä on vastuu hyödyntää osaamistamme ja sijaintiamme kaikkien ihmisten terveyden parantamiseksi.

Olemme asettaneet kunnianhimoisen, mutta saavutettavissa olevan kurssin muokkaamaan tulevaa terveydenhuollon toimitusta ja rooliamme siinä. Viime kädessä sanat ovat merkityksettömiä ilman suoritusta. On monia asioita, jotka pyrimme saavuttamaan seuraavien kolmen vuoden aikana, mutta olemme tässä yhdessä.

Pamela R.Jeffries, Ph.D., RN, FAAN, ANEF, FSSH

Dekaani ja hoitotyön professori

Sijainnit

  • Washington

    I Street Northwest,2121, 20052, Washington

    Kysymyksiä