Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Johdanto

Texas A&M Irma Lerma Rangelin farmasian korkeakoulu luotiin vastaamaan kriittiseen tarpeeseen Etelä-Texasin yhteisössä. Nykyään 42 prosenttia täysin akkreditoidun ohjelman tutkinnon suorittaneista on palannut Etelä-Texasiin auttamaan alipalveluneita väestöjä Aggie-apteekkareina.

Kaikessa tekemisessä omistamme kaikki resurssimme ja kykymme ammatimme tietämyksen ja tekniikan edistämiseen. Pyrimme viljelemään tutkimuksen, käytännön ja potilashoidon huippuosaamisen kulttuuria jokaisessa apteekkiohjelmaamme ilmoittautuneessa ammattilaisessa. Ydinarvojemme ohjaamana jatkamme elämänlaadun parantamista raja-alueella, Texasin osavaltiossa ja muualla.

Tavoitteenamme on kehittää ja innostaa monipuolista joukkoa tulevia johtajia farmasian käytäntöjen ja farmaseuttisten tieteiden alalla muutoskoulutuksen, innovatiivisen tutkimuksen, kokonaisvaltaisen hoidon sekä tehokkaan tiedottamisen ja palvelun avulla.

Rangel College of Pharmacy -opiskelijat voivat ilmoittautua Kingsvillessä tai College Stationissa saaden saman muutoskoulutuksen kummallakin kampuksella. Kaikki opiskelijat ja tiedekunnat hyötyvät perustieteiden ja käännöstutkimuksen yhteistyömahdollisuuksista muun Texas A&M University Health Science Center -opiston, instituuttien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhdistettynä kokemukselliseen harjoitteluun koko laajalla ennakkoverkostoomme laajennamme vaikutuksiamme Etelä-Texasiin ja sen ulkopuolelle.

Sijainnit

  • Kingsville

    West Avenue B,1010, 78363, Kingsville

    Kysymyksiä