Keystone logo
Tartu Health Care College

Tartu Health Care College

Tartu Health Care College

Johdanto

Tartu Health Care College tehtävä ja visio

Missio: tarjota kilpailukykyistä, laadukasta, innovatiivista, kansainvälistä, T&K-pohjaista elinikäistä oppimista inspiroivassa ympäristössä.

Roolimallina voimme vaikuttaa yhteisön terveyskäyttäytymiseen ja muokata terveellistä elinympäristöä, integroida erilaisia terveydenhuollon aloja tutkimuksiin ja tutkimukseen ja kehitykseen sekä olla mukana terveydenhuoltopolitiikkaa koskevissa päätöksissä.

Opiskellessamme ja työskenteleessämme yliopistossa luomme ympäristön, jossa ihmiset hankkivat tietoja, taitoja ja asenteita, jotka auttavat tekemään yhteisöstä yhtenäisemmän ja vaikuttamaan siihen ja edistämään Viron kehitystä.

HUOM: 4. maaliskuuta klo 16.00-17.00 Tartu Health Care College järjestetään online-webinaari fysioterapian ja radiografian maisteriohjelmista.

Voit ilmoittautua webinaariin tästä.

Visio: tunnustettu kumppani onnellisen terveystietoisen tietoyhteiskunnan kehittämisessä

Oppimis- ja työympäristöjen integrointi, innovaatioiden käyttöönotto, uusien konseptien toteuttaminen ja kumppanuus kaikilla yliopiston toiminta-alueilla ovat perusta tietoyhteiskunnan kehittämiselle. Integroitu kehitys ja tietoisuus ovat tärkeitä komponentteja onnelliseen elämään.

THCC: n perusarvot

 • Rehellisyys - tasapainoiset suhteet henkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin ja ympäristön välillä ja asenne elämään, joka arvostaa terveyttä.
 • Kehitys - kehitys avoimessa, ilmaisessa, luovassa ja innovatiivisessa oppimis- ja työympäristössä, vaihtoehdot ja vastuu.
 • Ihmiskeskeisyys - rehelliset, kunnioittavat, arvokkaat, tasa-arvoiset, luottavaiset ja välittävät suhteet oppijoihin, kollegoihin ja itseensä.
 • Ammattimaisuus - yhtenäinen tieto, taidot ja asenteet, sitoutuminen ammatilliseen, ammatilliseen ja erikoistuneeseen toimintaan.

Akateeminen ja tutkimusrakenne

Akateemista ja tutkimusrakennetta johtaa akateemisten asioiden vararehtori, ja se koostuu opinto-osastoista, pedagogisesta lautakunnasta, osaamiskeskuksesta (avoin korkeakoulu, palvelut, projektit), kansainvälisistä suhteista, kasvatustekniikasta ja soveltavan tutkimuksen lautakunnasta, jota johtaa Rehtori.

Akateemisen ja tutkimusrakenteen päätoimijat ovat opintojaksot järjestämällä ja kehittämällä yliopiston opetusprosessia. Opinto-osastoja on 4:

 • Hoitotyön ja kätilön osasto
 • Radiografian ja biolääketieteen laboratoriotieteen laitos
 • Fysioterapia ja ympäristöterveysosasto
 • Ammatillisen koulutuksen osasto.

Korkein akateemisen ja tutkimusrakenteen päätöksentekoelin on tiedekunnan vararehtorin johtama pedagoginen lautakunta. Pedagogisen lautakunnan tavoitteena on vahvistaa korkeakoulun akateemisen, tutkimus- ja kehitystoiminnan laatua.

Hallinnollinen ja tukirakenne

Hallinto- ja tukirakenne on tukirakenne, joka on tarkoitettu hallinnollisen ja taloudellisen toiminnan organisointiin ja kehittämiseen. Tämän laitoksen päätehtävänä on tarjota opiskeluun tarvittavat infrastruktuurit, taloudellinen tuki ja tekniset välineet, opiskelija-hostellin hallinta ja yliopiston omaisuuden ylläpito.

Rakenne koostuu 4 yksiköstä:

 • Hallinto- ja talousosasto (Rahoituspalvelu, IT-palvelu, Hallintopalvelu, Opiskelija-hostelli)
 • Rehtorin toimisto (laadunhallinta, lakiasiat, viestintä)
 • Akateemisten laitosten laitos
 • Kirjasto.

123421_pilt_sisevaade3.JPG

Lyhyt yliopiston historia

Vuonna 1811 professori Chr. Perusti kätilökoulun. Fr. Deutsch Tarton yliopiston synnytysklinikalla; sitä kätilökoulua pidetään nykyisen yliopiston edeltäjänä.

Noin 200 vuoden sisällä yliopisto on sulautettu eri kouluihin, sillä on eri nimet (tunnetuin on nimi Tarton lääketieteellinen koulu / Tarton Meditsiinikool, jonka korkeakoulu kantoi vuosina 1960–2005), ja se tarjosi koulutusta eri erikoisaloilla. ja eri tasoilla.

Vuodesta 2005 korkeakoulu on toiminut laillisesti ammatillisena korkeakouluna; muutos oli mahdollista johtuen kansainvälisen akkreditoinnin erinomaisista tuloksista vuonna 2004.

Yliopiston opetus ja opiskelu on toteutettu eri rakennuksissa, mutta vuodesta 2011 THCC: llä on oma oppilaitoksensa. Tasavallan hallitus teki vuonna 2008 päätöksen yliopiston uuden opiskelurakennuksen rahoittamisesta ja 24. marraskuuta 2010 rakennuksen ensimmäinen kivi asetettiin. Vuonna 2011 valmistui korkeakoulun opintorakennus Nooruse 5: ssä EU-rahoituksella. Vuonna 2011 arkkitehti Tarmo Piirmets sai Viron sisustusarkkitehtien liiton vuosipalkinnon yliopiston sisäisestä suunnittelusta.

Tietoja meistä

Oikeudellinen muoto: Valtion ammatillinen korkeakoulu, jota hallinnoi Viron opetus- ja tutkimusministeriö.

Perustettu: Vuonna 1811 ja 2005 nimeltään Tartu Tervishoiu Kõrgkool/ Tartu Health Care College .

eu_regional_development_fund_vertical%20%281%29_2.pdf
194147_studyinestonia_horisontal_RGB_negative.png
194150_eu_regional_development_fund_horizontal1.jpg

Sijainnit

 • Tartu

  Nooruse 5, 50411 Tartu Estonia, 50411, Tartu

  Kysymyksiä