Keystone logo

SupBiotech Paris

A logo

Johdanto

Sup'Biotech on yksityinen biotekniikan tekniikan koulu, joka sijaitsee Pariisin pääkaupunkiseudulla. Sup'Biotechin opiskelijat tekevät tekniikan ja tieteen kursseja, mukaan lukien luennot, laboratoriotyöt ja pitkäaikaiset luovat projektit. Toisin kuin monissa muissa STEM-suuntautuneissa kouluissa, Sup'Biotech korostaa myös alan osaamista ja tarjoaa todella ammattitaitoisen opetussuunnitelman. Sup'Biotechin valmistuneet palkataan biotekniikka -alan huippuyrityksistä, kuten L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé ja lukemattomat muut. Lähes kaikki Sup'Biotechista valmistuneet löytävät työpaikan tai jatkavat korkeakoulututkintoaan, ja Sup'Biotechin ainutlaatuinen yhdistelmä tieteellisiä ja johtamistaitoja on erittäin arvokas kaikenlaisille työnantajille.

Tarjoamme perustutkintoa, jatko -opintoja, ulkomailla opiskelemista ja kesäohjelmia kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelijat voivat aloittaa vuoden 1, 2, 3, 4 tai 5; ensimmäisen ja toisen vuoden kursseja opetetaan joko englanniksi tai ranskaksi, kun taas kolmas, neljäs ja viides vuosi suoritetaan englanniksi. Valmistuneet saavat nopean pääsyn johtotehtäviin sekä Ranskassa että ulkomailla terveyden ja lääkkeiden, elintarvikkeiden jalostusinnovaatioiden, kosmetiikan, bioinformatiikan tai ympäristön aloilla. Ohjelma on rakennettu CTI: n akkreditoimien ranskalaisten teknillisten korkeakoulujen mallin ympärille: Foundation -sykli (2 vuotta), jota seuraa Engineering -sykli (3 vuotta).

Sup'Biotechin opetussuunnitelma on monitieteinen tasapaino tieteen ja tekniikan kurssityön (luennot, käytännön laboratoriotyö ja projektit), johtamistaitojen ja teollisen osaamisen välillä. Opiskelijamme oppivat myös kotimaisista ja kansainvälisistä bioteknologiamarkkinoista. Sup'Biotechin professorit tulevat erilaisista koulutus- ja koulutustaustoista, kuten yliopistoista, tutkimuskeskuksista ja teollisuudesta. Englantia käytetään koko ohjelmassamme; jatko -kurssimme opetetaan englanniksi, ja luokat ovat saatavilla yksinomaan englanniksi kolmannesta vuodesta alkaen. Sup'Biotechin opiskelijat ovat valmiita monenlaisiin tehtäviin erilaisissa biotekniikan ja kansainvälisissä yrityksissä, jotka työskentelevät terveyden, kosmetiikan, ympäristön, lääkkeiden ja maatalousliiketoiminnan kaltaisilla aloilla.

Kuten edellä mainittiin, Sup'Biotechin viisivuotisohjelma sisältää kaksi tutkinto-ohjelmaa, jotka vastaavat uusia eurooppalaisia standardeja. Kolmivuotinen perustutkinto-ohjelmamme johtaa kandidaatin tutkintoon Sup'Biotechista. Jatko -ohjelmassamme opiskelijat valitsevat vaihtoehdon, kuten tutkimus ja kehitys, tuotanto tai myynti ja markkinointi. Kahden vuoden jatko-ohjelmamme päätyttyä opiskelijoille myönnetään maisterintutkintoa vastaava biotekniikan insinööritutkinto.

HUOMAA:

Sup'Biotechilla ei ole apurahoja.

Tuemme kuitenkin mielellämme kaikkia julkisia apurahoja koskevia hakemuksia, jotka opiskelijamme haluavat lähettää Ranskan hallitukselle tai hyväntekeväisyysjärjestöille.

Sijainnit

  • Paris

Kysymyksiä