Keystone logo
SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

Johdanto

SUNY Upstate Medical University Syracusessa, NY, on ainoa akateeminen lääketieteellinen keskus New Yorkin keskustassa. Se on myös alueen suurin työnantaja, jolla on 9 460 työntekijää. New Yorkin osavaltion yliopistoon kuuluvan Upstate-yhtiön tehtävänä on parantaa yhteisön terveyttä koulutuksen, biolääketieteellisen tutkimuksen ja terveydenhuollon avulla.

Sen neljä korkeakoulua ankkuroi Upstate Medical Universityn koulutustehtävän - lääketiede, sairaanhoito, terveydenhoidon ammatit ja jatko-opinnot (biolääketieteet).

Biolääketieteen tutkimusyrityksenä Upstate keskittyy yleisimpiin ihmissairauksiin, kuten syöpään, diabetekseen, sydänsairauksiin, hermostohäiriöihin, näkökykyyn ja tartuntatauteihin. Hoitojen ja parannuskeinojen etsintä perustuu rakenteellisen, molekyyli- ja systeemibiologian osaamiseen. Upstate tarjoaa myös monia kliinisiä tutkimuksia potilaille.

Tarjoamme kymmeniä ainutlaatuisia terveydenhuoltopalveluja alueellemme Upstate University Hospitalin, Community Campuksen Upstate University Hospitalin ja poliklinikoiden kautta. Meillä on myös Upstate Golisanon lastensairaala palvelemaan aluetta.

SUNY Upstate Medical University on parantaa palvelemiemme yhteisöjen terveyttä koulutuksen, biolääketieteellisen tutkimuksen ja potilashoidon avulla. Kaikki, mitä teemme Upstate-osavaltiossa - opetamme opiskelijoita, löydämme uutta tietoa tutkimuksen avulla ja hoidamme potilaita - tehdään tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Sijainnit

  • Syracuse

    East Adams Street,750, 13210, Syracuse

    Kysymyksiä