Keystone logo
© The University of Fredericton
St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

Johdanto

St. Thomas Flight Centre tarjoaa henkilökohtaista, ammatillista lentokoulutus on rento ja ystävällinen ympäristö. Meidän kypsä, omistettu, ura Lennonopettajalla tarjota sinulle monipuolisia lennon kokemus. Olitpa kiinnostunut purjehtii recreationally tai valitse ilmailun urana, lento koulu voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lentokenttä sijaitsee valtatie # 3, 4 km itään Highbury Ave., vain 15 minuuttia etelään valtatie # 401. Helposti, se tarjoaa ruuhkattoman lentokoulutus ympäristössä. School toimistot sijaitsevat Flight Training Centre ja maa koululuokat pidetään päällä.

St. Thomas Flight Centre tarjoaa henkilökohtaista, ammatillista lentokoulutus on rento ja ystävällinen ympäristö. Meidän kypsä, omistettu, ura Lennonopettajalla tarjota sinulle monipuolisia lennon kokemus.

Perustettiin vuonna 1996, St. Thomas Flight Centre tarjoaa lentokoulutusta päässä Vapaa Pilot Lupa läpi ansiolentäjän lupakirja ja Multi-Engine Instrument Ratings. Flight Centre on myönnetty "Private Career College" asema Private Ura Colleges teko, 2005 tarjoaa täydellisen koulutus Kaupallinen Pilots ja lennonopettajia. License # 103072.

Lennon koulutus ohjelma räätälöidä aikataulun. Kolme Luokan 1 ohjaajat ovat käytettävissä opettaa Lennonopettajakelpuutus ja hännän pyörän kassat ovat myös saatavilla.

Miksi lentää?

Tee elämä mielenkiintoisempaa! Tehdä itse enemmän mielenkiintoista! Lentäjäksi. Embrace jännitystä suuri tuntematon. Oppiminen lentää on haastava, palkitseva seikkailu, joka laajentaa näköaloja.

Lisäksi uusien taitojen hankkimista, lentäminen on hauskaa, turvallista ja edullista. Mikä loistava tapa matkustaa. Koe vapaus menee minne haluat, milloin haluat. Viikonloppu get-a-way tai päivän matka on vähemmän stressaavaa ja hauskempaa.

Uramahdollisuuksia laajenevat.

"Katse kauemmas alavirtaan, tarvitsemme vielä puuttua ennustettu pula koulutetun miehistön - joukkoon uuden ohjaajaoppilaille jäävät pehmeä puoli eläke häämöttää niille paikallaan nyt."

Rob Seaman WINGS Magazine marraskuu 2009 Monet St. Thomas Flight Centre valmistuneet ovat saavuttaneet lähtötason tehtävissä kaupallisessa ilmailussa .... Ilmakuvia, palonhavaitsemis-, rahti- ja matkustaja- palvelu ja spray lentäjä. Dedicated, päätoimiset opiskelijat voivat saavuttaa heidän ansiolentäjän lupakirja 12-18 kuukautta. Missä olet siinä ajassa?

Täytämme unelmia haluatko lentää recreationally tai tulla Commercial Pilot.

Kampuksen ominaisuudet

Lentokenttä sijaitsee valtatiellä # 3, 4 km itään Highbury Ave., vain 15 minuuttia etelään valtatieltä # 401. Se on helposti saavutettavissa ja tarjoaa ruuhkattoman lentokoulutusympäristön. Koulun toimistot sijaitsevat lentokoulutuskeskuksessa ja maakoulun luokat pidetään paikan päällä.

  Sijainnit

  • Saint Thomas

   44989 Talbot Line, RR#3 , N5P 3S7, Saint Thomas

   Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä