Keystone logo
Stafford

Stafford

Stafford

Johdanto

Stafford perustettiin vuonna 1993, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, ja sen ainoana tarkoituksena on tarjota etäopetuksen apua Lähi-idän liike-elämän ammattilaisille korkealaatuisen, kansainvälisesti tunnustetun pätevyyden saavuttamiseksi, joka merkitsisi heitä vakavaksi johtajaksi ja edistäisi uraa.

Aloittaen seitsemällä opiskelijalla vuonna 1993 yli kymmenen vuotta myöhemmin, keskimäärin 1000 opiskelijaa käy vuosittain etäopetuksen avulla. Kaikki ovat vakavasti kiinnostuneita kiireisiä johtajia, jotka todistavat maailmalle tarkoittavansa menestyä.

Stafford on keskittynyt täysin kokopäiväisten ammattilaisten auttamiseen laadukkaalla etäopinnolla, jotta heidän uransa voidaan nopeuttaa itsenäisillä opinnoilla.

Stafford työskentelee Lähi-idän ja Levantin alueella tarjoamalla etäopiskelua Executive MBA, tohtorintutkinto, BA, tutkintotodistukset ja paljon muuta.

Olemme ylpeitä sitoutumisestamme opiskelijoiden akateemiseen ja liiketoiminnalliseen menestykseen, erinomaisista suhteistamme Ison-Britannian yliopistoihin, rehellisyyteen ja akateemisen ja hallinnollisen tukihenkilöstömme korkeaan laatuun.

Vuosien varrella olemme seuranneet, kuinka monet opiskelijoistamme nousevat yritysportaalle ja saavuttavat huippunsa lisätyn tietämyksensä kautta etäopiskelun MBA-ohjelmilla ja muilla kursseilla, kuten tohtorin tutkinto ja maisterit. Etäopiskeluun liittyvän MBA-tutkimuksen tuloksena opiskelijat ovat onnistuneesti avanneet oman liiketoimintansa tai jatkaneet monikansallisten yritysten johtajia. Jotkut ovat täysin muuttaneet urapolkuaan ja saaneet tyytyväisyyden tietäessään olevansa todellisessa osassaan vuosien jälkeen vähemmän palkitsevassa työssä.

Ja nyt, kun yli 2000 tutkinnon suorittanut ammattilaista on ystäviä, tavoitteena on viedä etäopiskelutehtävämme eteenpäin seuraavalle opiskelijoiden sukupolvelle. Ylpeys opiskelijoihimme kaksinkertaistuu joka kerta, kun käymme heidän valmistumisensa yhteydessä yliopistossa.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Sijainnit

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

Kysymyksiä