Keystone logo

St. George's University

A logo

Johdanto

St. George's University (SGU) perustettiin vuonna 1976 tavoitteenaan kerätä parhaita kykyjä ja käytäntöjä ympäri maailmaa, ja siitä on tullut johtava akateemisen huippuosaamisen keskus maailmanlaajuisesti. Yli 150 maasta tulevien opiskelijoiden ja tiedekuntien SGU on todella kansainvälinen instituutio, jolla on ainutlaatuinen globaali näkökulma ja joka on täydellisesti valmis auttamaan kouluttamaan opiskelijoita tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa. St. George's University School of Medicine -koulussa on neljä-, viisi-, kuusi- ja seitsemänvuotisia lääketieteen tohtoriohjelmia (MD), joihin on pääsypisteitä minkä tahansa koulutusjärjestelmän opiskelijoille ympäri maailmaa. SGU:lla on yli 75 tytäryhtiön sairaalan ja terveyskeskuksen laaja verkosto Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja sillä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus opiskelijoille aloittaa lääketieteellinen uransa Grenadassa, Isossa-Britanniassa tai Intiassa.

SGU:n uraohjauksen ja opiskelijoiden kehittämisen toimisto

OCG (Office of Career Guidance and Student Development, OCG) auttaa lääketieteen tohtoriohjelman opiskelijoita löytämään tiensä lääketieteellisen jatkokoulutuksen ja lupamenettelyjen läpi tehokkaasti ja menestyksekkäästi. OCG:ssä työskentelee tiedekuntaa ja alumneja, jotka voivat neuvoa opiskelijoita lisensointikokeisiin valmistautumisessa ja tarjota neuvontaa erikoisalan ja asuinpaikan valinnassa sekä residenssihakuprosessissa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Opiskelijoille neuvotaan tarvittaviin kokonaisvaltaisiin kokeisiin valmistautumisen tärkeydestä sekä USMLE Step 1:stä, koevaatimuksista, kliinisen vuorottelun aikatauluista ja jatkokoulutuksen hankkimisesta.

Koulutuspalveluiden laitoksen (DES) tukema St. Georgen yliopisto tarjoaa useita perustamis- ja tukiohjelmia valmistaakseen opiskelijoita lääketieteen ja eläinlääketieteen opiskeluun. DES tekee tiivistä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa neuvonta- ja oppimisapupalveluiden tarjoamiseksi heidän eteneessään seuraavien ohjelmien läpi.

SGU Majoitukset

Opiskelijoiden, jotka eivät ole Grenadan kansalaisia, on asuttava kampuksella vähintään kaksi ensimmäistä lukukautta. Kampuksella asuminen tarjoaa enemmän mahdollisuuksia työskennellä ja seurustella muiden opiskelijoiden ja tiedekunnan kanssa kuin kampuksen ulkopuolella, jolloin sinulla on enemmän aikaa tavata ihmisiä, kehittää suhteita tiedekunnan jäseniin ja saada uusia ystäviä. Koulutustasi tehostaa mahdollisuus päästä opintoryhmiin, kampuksen toimintaan, kirjastoon ja virkistystiloihin.

Kampus tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat parhaiten monikulttuurisen opiskelijayhteisömme tarpeisiin.

Suurin osa asunnoista on konfiguroitu sviiteiksi, joissa on joko yhden tai kahden hengen makuuhuone, oma kylpyhuone ja yhteinen keittiö/oleskelutila. Lisäksi kaikissa huoneistoissa on ilmastointi, internetyhteys sekä ilmaiset siivous- ja huoltopalvelut.

Asuinhuoneissa on pyykinpesumahdollisuus, ja kaikissa makuuhuoneissa on parivuode, tuolit, työpöydät, kaappitilaa ja kirjahyllyt. Keittiössä on jääkaappi, liesi ja mikroaaltouuni.

Asuntoloissa työskentelevät asukasavustajat (RA:t), jotka edistävät keskinäistä kunnioitusta ja yhteistyötä sekä auttavat opiskelijoita tarvittaessa. RA:t ovat käytettävissä varmistamaan, että opiskelijat saavat avaimet ja asettuvat mukavasti huoneisiinsa; ne ovat käytettävissä hätätilanteissa 24/7.

SGU:n kohokohdat

  • Medical College Admission Test (MCAT) -vapautus kansainvälisille hakijoille
  • Opiskelijat voivat aloittaa Grenadassa, Isossa-Britanniassa tai Intiassa tulovuodesta riippuen
  • Kliiniset rotaatiot Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa
  • SGU on johtava lääkäreiden toimittaja ensimmäisen vuoden residensseihin Yhdysvalloissa viimeisten 12 vuoden aikana yhteensä. Yli 1 090 residenssipaikkaa Yhdysvalloissa vuonna 2021 (1)
  • 91 % kelvollisista US 2021 -tutkinnon suorittaneista, jotka hakivat jatko-opintopaikkaa, sai sellaisen valmistuessaan (2)
  • SGU:sta valmistuneet ovat harjoittaneet kaikissa US News and World Reportin 20 parhaan USA:n sairaalassa (3)
  • SGU on suurin Yhdysvalloissa lisensoitujen lääkäreiden lähde – enemmän kuin mikään muu lääketieteellinen koulu maailmassa (4)
  • 95 %:n keskimääräinen USMLE Step 1 -läpäisyprosentti kansainvälisille ensimmäistä kertaa testejä suorittaneille viimeisen kolmen vuoden aikana (5)
  • Yli 19 000 lääketieteen tutkinnon suorittanutta Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa ovat osa vahvaa alumniverkostoa

1 Tiedot heinäkuulta 2021

2 tutkinnon suorittanutta, jotka ovat läpäisseet USMLE:n vaiheet 1 ja 2. Tiedot heinäkuusta 2021

3 US News and World Reportin mukaan, 2021-2022

4 FSMB:n lääkärilisenssitietojen mukaan 2019

5 Vuosien 2018, 2019 ja 2020 tulosten keskiarvo. Kansainväliset opiskelijat ovat ei-yhdysvaltalaisia, ei-kanadalaisia opiskelijoita

Sijainnit

  • True Blue

Kysymyksiä