Keystone logo
St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

Johdanto

St. Elizabeth College Of Nursing on perustettu kaksivuotinen yksityinen voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka tarjoaa sairaanhoitajan ammattikorkeakoulun (AAS) apulaisopetussuunnitelman, joka on suunniteltu vastaamaan koulutustarpeitasi. Yli 3800 tutkinnon suorittaneella ohjelmamme tarjoavat parhaan valmistautumisen työskennellä nykypäivän terveydenhuollon ympäristössä, henkilökohtaiset suhteet tiedekuntaan, kokemuksen huippuluokan tekniikasta ja laajimman käytännön kliinisen kokemuksen, joka on saatavilla hoitotyön ohjelmassa tänään .

Hoitotyöohjelmaamme integroi teoreettisen oppimisen täysin kliinisiin kokemuksiin hoitoympäristössä. Hoitokurssit sisältävät potilaan suoran hoidon, jonka on suunnitellut ja valvoo tiedekunnan jäsen, jolla on asiantuntemusta tietyllä hoitoalueella. Yksi St. Elizabethin ohjelman vahvuuksista on sen kliininen komponentti, joka yhdistää luokassa opitun teorian todelliseen hoitotyöhön, mikä mahdollistaa tiedon välittömän siirtämisen ja soveltamisen. St Elizabeth College of Nursing tarjoaa myös ilta- / viikonloppuohjelman. Tämä ohjelma on suunniteltu vastaamaan opiskelijoiden tarpeita, jotka eivät pysty osallistumaan luokkiin perinteisinä arkipäivinä.

St. Elizabeth College Of Nursing on tarjota vahva perusta teoriaa ja hoitokäytäntöä varten akateemisen huippuosaamisen ympäristössä, joka edistää aktiivista kansalaisuutta ja halua elinikäiseen oppimiseen. Franciscan-perinteen ja arvohengen mukaisesti College on sitoutunut luomaan huolehtiva oppimisympäristö erilaisille opiskelijaryhmille.

Lähi-idän valtioiden komissio on akkreditoinut St. Elizabeth College Of Nursing on Higher Education.

Sijainnit

  • Utica

    Genesee Street,2215, 13501, Utica

    Kysymyksiä