Keystone logo
Spalding University Toimintaterapian tohtori
Spalding University

Toimintaterapian tohtori

Louisville, Yhdysvallat

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

USD 935 / per credit

Etäopiskelu

Johdanto

Spalding University toimintaterapian tohtoriohjelma (OTD) Auerbach School of Occupational Therapyssa (ASOT) valmistaa opiskelijoita vastaamaan ajan tarpeisiin myötätuntoisella toiminnalla, joka perustuu parhaisiin kuntoutuksen periaatteisiin ja näyttöön perustuvaan käytäntöön yhteisön toiminnan, palvelun ja tutkimusta. OTD tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden edistää valmistautumista ja syvällisten tietojen soveltamista käytännön taitoihin, tutkimustaitoihin, hallintoon, johtamiseen, ohjelmien ja politiikan kehittämiseen, vaikuttamiseen, koulutukseen ja teorian soveltamiseen.

Aloitustason OTD

Spalding University tarjoaa ensimmäisen täysin akkreditoidun lähtötason OTD-ohjelman Kentuckyn osavaltiossa, ja se on kaikkien opiskelijoiden käytettävissä, joilla on kandidaatin tutkinto millä tahansa alalla.

  • 3 vuotta (36 kuukautta)
  • 9 raskauskolmannetta
  • 110 opintopistettä (84 didaktista tuntia ja 26 kliinistä tuntia)
  • 35 opiskelijaa per kohortti

Post-ammatillinen OTD

Tämä post-ammatillinen tutkinto on tarkoitettu lisensoiduille toimintaterapian ammattilaisille, jotka haluavat edetä tohtoritasolle, ja sitä tarjotaan yksinomaan verkossa.

  • 30 luotto tuntia
  • Online-muoto
  • 4 kolmannesta + itseohjautuva yläkivi

Tietoja ASOTista

Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT)

Spalding University Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT) valmistaa opiskelijoita vastaamaan ajan tarpeisiin myötätuntoisella toiminnalla, joka perustuu parhaisiin kuntoutuksen periaatteisiin ja näyttöön perustuvaan käytäntöön yhteisön tavoittamisen, palvelun ja tutkimuksen avulla.

Kansallinen toimintaterapian sertifiointilautakunta

Perustutkinnon suorittaneet voivat osallistua NBCOT:n (NCOT) hallinnoimaan kansalliseen toimintaterapeutin pätevyyskokeeseen. Tämän kokeen onnistuneen suorittamisen jälkeen valmistuneella on valtuudet käyttää ammattiterapeuttia, rekisteröity (OTR). Lisäksi osavaltiot vaativat lisenssin harjoittaakseen; valtion lisenssit perustuvat kuitenkin yleensä NBCOT-sertifiointikokeen tuloksiin. Ollakseen oikeutettu osallistumaan NBCOT-kokeeseen ja saada osavaltion lisenssi, henkilöllä on oltava vähintään maisterin tutkinto ACOTE-akkreditoidusta toimintaterapiaohjelmasta.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä