Keystone logo
Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Johdanto

Southwest Acupuncture College on klassinen itämaisen lääketieteen koulu, joka tarjoaa akkreditoitua ammattitutkinto-ohjelmaa, joka johtaa akupunktiomestariin (MA) tai akupunktiomestariin kiinalaisen kasviperäisen lääketieteen erikoistumisalalla.

Päävastuullamme on kouluttaa opiskelijoita itsenäisiksi terveydenhuollon tarjoajiksi, tärkein tavoitteemme on tarjota huippuosaamista näiden mahdollisten lääkäreiden koulutuksessa. Yliopiston samanaikaista tavoitetta kasvattaa johtajuutta ja palvelua yhteisölle tällä tehokkaan sairaanhoidon nousevalla alueella tuetaan opetussuunnitelmassa ja korkeakouluyhteisön koulutuselämässä edullisten julkisten klinikoiden ja lukemattomien kampuksen ulkopuolella. ulkoklinikat, joissa tarjoamme ilmaista palvelua.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi: korkealaatuisen koulutuksen edistäminen ja ammatillisen suorituskyvyn korkeimman tason ja toteutuksen edistäminen, henkilöstö ja tiedekunta arvioivat jatkuvasti ohjelmaa ja tukevat institutionaalisen toiminnan alueita etsimällä tapoja parantaa ja ylläpitää koulutusta yliopiston huippuosaamista.

Sijainnit

 • Boulder

  Gunpark Drive,6620, 80301, Boulder

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä