Keystone logo

Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

A logo

Johdanto

Vuonna 1903 perustettu Solvay Brussels School of Economics & Management on Bruxelles-yliopiston tiedekunta. Tällä hetkellä sillä on johtava asema talouden ja johtamisen tutkimuksen ja koulutuksen alalla Euroopassa. Koulun keskeinen tehtävä on kouluttaa yritysjohtajia ja yrittäjiä, joilla on kyky sopeutua yhteiskunnan jatkuvasti muuttuvaan luonteeseen ja muokata huomisen maailmaa.

Solvay Brysselin kauppakorkeakoulu - lyhyesti

Aika, jolloin suuret kauppakorkeakoulut kouluttivat johtajia elämään, on ohi. Maailmantalous, digitaalinen muutos ja yhteistyömallien kehitys ovat kaikki tekijöitä, jotka edellyttävät johtaja- ja alakohtaisten taitojesi jatkuvaa rikastamista.

Nykyään johtotehtävä vaatii analysointia, ketteryyttä ja johtajuutta sekä suurta kykyä innovointiin ja avoimuuteen vastata kaikkiin haasteisiin, jotka syntyvät ikuisessa liikkeessä. Se edellyttää aktiivisen elämän ja täydennyskoulutuksen säännöllistä yhdistämistä - uusien osaamisen integroimiseksi ja taitotiedon ja liiketoimintatiedon uudistamiseksi. Solvay Brussels School of Economics & Management auttaa sinua vastaamaan tähän valtavaan haasteeseen. Olla ja pysyä johtajana täysin sopusoinnussa liiketoimintasi uusimpien trendien, siihen liittyvien työkalujen ja mittareiden sekä oivallusten kanssa, joihin johtajuus on rakennettu. Paljon enemmän kuin ohjelma, tarjoamme sinulle ohjaavan käden koko urasi ajan. Rakentaa johtajamatkasi ja antaa sinun saavuttaa tavoitteet ja kukoistaa täysin elämässäsi johtajana. Vuosien varrella Solvay Brussels Schoolista on tullut tärkeä katalysaattori markkinoiden havainnoinnille, pohdinnalle ja innovaatioille.

Tutkimuksen ja käytännön välillä

Ohjelmamme ovat seurausta tiedekunnan tutkimuksesta yhdistettynä alan käytäntöön monien tunnettujen ammattilaisten kautta, jotka ovat myös osa tiedekuntamme. Liittymällä Solvay Brysselin kauppakorkeakouluun saat ainutlaatuisen kokemuksen, joka sisältää tieteellisen tiedon, erittäin tiukan talouden ja johtamisen sisällön, käytännön tapaustutkimukset, uusimpaan tekniikkaan perustuvat simulaatiot, kiehtovat seminaarit ja ryhmätyön, jonka avulla voit toistaa yrityksen dynamiikkaa. Saat kiinni innostuksestamme aktiiviseen, liikkeessä olevaan, päättäväisesti positiiviseen ja visionääriseen hallintatyyliin.

"Solvay Brussels School of Economics & Management auttaa sinua rakentamaan urasi, saavuttamaan tavoitteesi ja kehittämään itseäsi ammattimaisesti."

Solvay Brysselin kauppakorkeakoulu - muutamassa kuvassa

  • 68 kokopäiväistä luennoitsijaa
  • 400 osa-aikatyöntekijää ja ammattilaista
  • 2 Sokrates-palkintoa (professorin opetuksen laadusta)
  • 3000 opiskelijaa, 23 500 alumnia
  • 105 aktiivista kahdenvälistä yhteistyösopimusta (opiskelijavaihto) yli 40 maassa
  • 340 Erasmus-opiskelijaa valmistuu vuosittain

Solvay Brussels School of Economics & Management on osa Brysselin vapaata yliopistoa. Se on EQUIS: n ja AMBA: n hyväksymä, ja se on yksi QTEM (Quantitative Techniques for Economics and Management) -ohjelman perustajista, joka on useiden tunnettujen kauppakorkeakoulujen verkosto.

Kansainvälinen näkökulma ja akkreditoinnit

Kansainvälistyminen on koulumme vision ja tehtävän ydin.

Belgian ja Euroopan kosmopoliittisessa sydämessä sijaitseva Solvay Brussels School of Economics and Management on ollut alusta asti kansainvälinen koulu.

Koulun kansainvälistymisstrategia perustuu kolmeen pilariin: kansainväliset sidosryhmät, opiskelijoiden maailmanlaajuinen ulottuvuus ja kansainvälinen näkyvyys.

akkreditoinnit

Solvay Brysselin kauppakorkeakouluilla on tavoitteet ja toiveet kruunaa pyrkimyksensä olla johtava koulu hankkimalla kolme suurta kansainvälistä akkreditointia - nimeltään myös Triple Crown: AMBA, EQUIS ja AACSB. Olemme hyvässä vauhdissa: olemme jo akkreditoituja AMBA: lle ja EQUIS : lle ja saamme AACSB: n akkreditoinnin.

Miksi tämä on niin tärkeää? Koska johtavat koulut on akkreditoitu, mikä tarkoittaa, että heidän ikäisensä tunnustavat koulun tutkimus- ja koulutusohjelmien kansainvälisen korkean laadun. Akkreditoinnit tarjoavat koululle laatustandardin, jonka avulla koulu voi esittää ainutlaatuisuutensa: visionsa, tehtävänsä ja tavoitteensa. Ja tietysti akkreditoinnit keskittyvät koulun tilojen saavuttamiseen. Akkreditoitu koulu on koulu, joka toimittaa. Se on niin yksinkertaista.

Nämä akkreditoinnit ovat yhä tärkeämpiä globaalissa maailmassa , samoin kuin luokitukset: ne kommunikoivat laadukkaasti, takaavat lupauksen ja takaavat, että koulu on hyvin yhteydessä yhteiskuntaan . Akkreditoinnit osoittavat, että koululla on selkeät tavoitteet ja toiveet ja että koulussa ei ole vain tahtoa tai päättäväisyyttä tuottaa korkeaa laatua, vaan se onnistuu tosiasiallisesti tuottamaan kyseisen koulun itse määrittelemän, mutta kansainvälisten ikäisensä tunnustaman laadun.

Sijainnit

  • Avenue Franklin Roosevelt 42, 1050, Brussels

Kysymyksiä