Keystone logo
Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Johdanto

Tunnemme suurta kunniaa saada kiinnostuksesi tutustua kansainväliseen koulutuskorkeakouluun, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine Internetin kautta.

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine yksi neljästä ensimmäisestä TCM korkeakoulusta Kiinassa, ja se on keskittynyt tutkimukseen, erikoisuuteen ja avoimuuteen. Tällä hetkellä täällä opiskelee noin 10 000 opiskelijaa, mukaan lukien noin 1200 pitkäaikaista kansainvälistä opiskelijaa yli 40 maasta International Education College -opistossa. Lisäksi lähes 1000 kansainvälistä opiskelijaa tulee lyhytaikaiseen opiskeluun tai kliiniseen harjoitteluun. College tarjoaa tulkkia, jotka puhuvat englantia, ranskaa, japania ja koreaa.

Sinulla on useita syitä valita liittyä meihin. Ensinnäkin kiinalainen lääketiede on juurtunut kiinalaiseen viisauteen ja voi hyödyttää ihmisten terveyttä. Toiseksi meillä on runsaasti kokemusta kansainvälisestä koulutuksesta ja ISO-sertifioidusta laadunvarmistuksesta. Kolmanneksi meillä on hyvin pätevä opetushenkilöstö, mukaan lukien arvostetut professorit Shanghaissa ja koko Kiinassa, arvostetut TCM lääkärit ja erinomaiset opettajat. Neljänneksi tarjoamme erilaisia kursseja, mukaan lukien kansalliset laatukurssit, Shanghain laatukurssit, joukko luentoja laadukkaissa videoissa, TCM klassikoiden lukemat ja syvällisen kiinalaisen kulttuurin kurssit. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, yliopistossa on huipputason sairaaloita kliinistä käytäntöä varten. Akateeminen perusta, opetusresurssit ja tehokas hallinta voivat vastata kysyntään TCM opinnoille ja auttaa ratkaisemaan elämässäsi ja opiskellessasi olevia ongelmia.

Uskomme, että koulutuspalvelumme edistää TCM n kansainvälistymistä ja toteuttaa unelmasi.

Odotamme innolla inspiraation jakamista kanssasi. Olemme valmiita toivottamaan sinut tervetulleeksi!

Sijainnit

  • Pudong

    Dong Yuan Lu, , Pudong

    Kysymyksiä