Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
South Baylo University

South Baylo University

South Baylo University

Johdanto

Liity jännittävään terveydenhuollon ammattiin

South Baylo University on itämaisen lääketieteen jatko-koulu Los Angelesissa ja Anaheimissa Kaliforniassa. Vuonna 1977 perustettu se tarjoaa maisteri- ja tohtoriohjelmia, joilla on täysi akkreditointi akupunktiossa ja itämaisessa lääketieteessä.

 • Akupunktion ja itämaisen lääketieteen maisteri (MSAOM)
 • Akupunktion ja itämaisen lääketieteen tohtori (DAOM)

Miksi valita South Baylo University ?

Historia ja maine

Vuonna 1977 perustettu South Baylo University on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista jatkokouluista akupunktion ja itämaisten lääkäreiden kouluttamiseksi Yhdysvalloissa.

Yli neljänkymmenen vuoden ajan huipputehokkaat akupunkturistit South Baylo University korkealaatuisen lääketieteellisen koulutuksen tarjoamisesta, soveltamalla antiikin taidetta parantamisen tieteeseen.

Toimipaikat

South Baylo University on kaksi kampusta Anaheimin kaupungissa ja Los Angelesin kaupungissa Etelä-Kaliforniassa.

Anaheimin kampus on vain viiden minuutin päässä Disneylandista ja 20 minuutin päässä rannalta. Los Angelesin kampus on keskellä kaupunkia ja vain kymmenen minuutin päässä Hollywood Walk of Fame -kävelykadulta, The Staples Centeristä, Dodger-stadionilta, Koreatownista ja Chinatownista.

Kliininen koulutus

South Baylo University on kaksi yliopistoklinikkaa Anaheimissa ja Los Angelesissa. Yliopiston klinikoilla on yli tusina potilashoitohuoneita. Yli 15 korkeasti koulutettua ja kokenutta klinikan ohjaajaa hoitaa potilaita ja opettaa harjoittelijoita. SBU harjoittelijoita koulutetaan klinikoilla, joilla on runsaasti kliinistä kokemusta klinikan valvojien valvonnassa.


Monikieliset koulutusohjelmat

South Baylo University tarjoaa akkreditoidun maisteriohjelman englanniksi, koreaksi ja kiinaksi sekä akkreditoidun tohtorin tutkinnon englanniksi ja koreaksi. Korkeasti koulutetut tiedekunnan ja klinikan esimiehemme kouluttavat opiskelijamme laadukkaalla koulutuksella, tutkimuksella ja potilaan hoidolla.
Tehtävä

South Baylo University on lisätä akupunktion ja itämaisen lääketieteen tietämystä ja palvella yhteisöä laadukkaalla koulutuksella, tutkimuksella ja potilashoidolla.

Arvo

South Baylo University itämaisen lääketieteen koulun arvojen mukaan Harmony on sen merkittävä arvo, esimerkkinä ruumiillisten toimintojen harmonia, mielen ja kehon harmonia sekä elämän ja luonnon harmonia. Näitä pidetään itämaisen lääketieteen ja kokonaisvaltaisen terveydenhuollon perusperiaatteina.

Tarkoitus

South Baylo University itämaisen lääketieteen koulun tarkoituksena on edistää hyvää terveyttä ja hyvinvointia koulutuksen, tutkimuksen ja kliinisen käytännön avulla.

Opetukselliset tavoitteet

Tehtävänsä täyttämiseksi South Baylo University on sitoutunut seuraaviin tavoitteisiin:

 • Valmistautua AOM: n tietämyksen ja taitojen omaaviin opiskelijoihin menestymään terveydenhuollon ympäristössä.
 • Tarjotaan tehokasta ja korkealaatuista potilashoitoa AOM: n ja integroivan terveydenhuollon avulla.
 • Edistää ja edistää tutkimusta, tieteellistä toimintaa ja ammatillista kehitystä.
 • Valmistaa opiskelijoita tulemaan johtajiksi yhteisössä ja ammatissaan.

Sijainnit

 • Anaheim

  1126 North Brookhurst Street , 92801, Anaheim

 • Los Angeles

  2727 West 6th Street , 90057, Los Angeles

Ohjelmat

  Laitos tarjoaa myös:

  Kysymyksiä