Keystone logo
Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Johdanto

Samuel Merritt University on vahvat tutkijat, erinomaiset tiedekunnat, huipputekniset palvelut ja syvä sitoutuminen yhteisöön, ja sillä on rikas perinne kouluttaa ammattitaitoisia ja myötätuntoisia terveydenhuollon ammattilaisia.

Hoitokokemuksen muuttaminen

Samuel Merritt University on olennainen osa Pohjois-Kalifornian potilashoitoa. Olemme yksi suurimmista rekisteröityneiden sairaanhoitajien kouluttajista Kaliforniassa. Monet fyysiset ja toimintaterapeutit, lääkäriavustajat ja jalkaterapeutit, jotka tarjoavat hoitoa alueella, ovat valmistuneet ohjelmistamme. SMU on sidoksissa Sutter Healthiin, voittoa tavoittelemattomaan verkostoon, joka tarjoaa kattavaa terveydenhoitoa yli 100 Pohjois-Kalifornian yhteisössä.

Samuel Merritt University opiskelijat saavat henkilökohtaista ohjausta ja saavat käytännön kliinistä kokemusta ohjelmiensa alkuvaiheessa. Varhainen kliininen altistuminen on mielestämme avain opiskelijoiden koulutukseen teknisissä taidoissa ja järkevissä perusteluissa, joita tarvitaan hoidon tarjoamiseksi ja heidän valmistelemiseksi muuttamaan hoitokokemusta erilaisissa yhteisöissä.

Sijainnit

  • Oakland

    Telegraph Avenue,3100, 94609, Oakland

    Kysymyksiä