Keystone logo
Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Johdanto

Rutgers yrittäjäkoulutuksen valmentaa menestys - ei vain heidän valitsemassaan aloilla vaan myös heidän elämässään. Meidän kattava peruskurssit meidän hyvin mitoitettu MBA-ohjelma, Rutgers koulutus on elämää muuttava kokemus, joka antaa opiskelijalle tietoja ja taitoja kilpailla maailmanlaajuisesti ja laajentaa arvostavansa miten maailma toimii. Monet kuvata sitä yksi kaikkein palkitsevaa kokemuksia elämästään - ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.

Mutta mitä tekee RBS kokemus niin erilainen kuin muut kärkipään kouluissa? Löydät kansallisesti kärkipään ohjelmiin useilla eri aloilla, kuten lääketeollisuus, rahoitus ja Supply Chain Management. Ja sijainti tarjoaa helpon pääsyn uramahdollisuuksista New York / New Jersey alueella.

Mutta useimmat opiskelijat huomauttavat niiden aidosta "sopiva in" on keskeinen ero RBS kokemus. Opiskelija melkein heti viihtyvät sisällä koulun kulttuuriin. Ja koska tarjoamme kärkipään koulutukseen yleisesti halvemmalla kuin muut kauppakorkeakouluissa, opiskelijat nauttivat paljon suurempi tuoton.

Sijainnit

  • New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854, 08854, New Brunswick

  • Rutgers Business School—Newark 1 Washington Park | Newark, NJ 07102, 07102, Newark

  • 286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302, 07302, Jersey City

  • 161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960, 07960, Morristown

Kysymyksiä