Keystone logo
Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Johdanto

Roseman University of Health Sciences on voittoa tavoittelematon yksityinen korkeakoulu, joka kouluttaa seuraavan sukupolven perustutkinnon suorittaneita ja jatko-opiskelijoiden terveydenhuollon ammattilaisia, jotka palvelevat, tekevät yhteistyötä ja asettavat uusia standardeja yhteisöissään ja ammatissaan.

Yliopistolla on kampuksia Hendersonissa ja Summerlinissä (Las Vegas), Nevadassa ja Etelä-Jordaniassa, Utahissa, ja se koostuu hammaslääketieteen korkeakoulusta, joka tarjoaa jatkokoulutusta oikomishoidossa ja hammaslääketieteellisessä ortopediassa / MBA-residenssissä, yleishammaslääketieteen jatkokoulutuksessa, ja hammaslääketieteen tohtori; Farmasian korkeakoulu, joka tarjoaa farmasian tohtorin ja jatkokoulutuksen; Hoitotyön korkeakoulu, joka tarjoaa hoitotieteiden kandidaatin, hoitotyön nopeutetun kandidaatin tutkinnon ja hoitotyön maisterin / perheenhoitajan; ja terveydenhuoltoon keskittynyt MBA-ohjelma.

Roseman University of Health Sciences tarjoaa myös lääketieteen tohtorin lääketieteellisen korkeakoulunsa kautta, kun se on akkreditoitu. Yli 6500 Rosemanin valmistunutta hoitaa potilaita, tekee tutkimusta ja harjoittaa kansanterveyttä ja politiikkaa Nevadassa, Utahissa ja koko maassa. Luoteis-komissio akkreditoi alueellisesti Rosemanin yliopiston korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Roseman University of Health Sciences edistää palvelemiemme yhteisöjen terveyttä ja hyvinvointia kouluttamalla nykyisiä ja tulevia terveydenhuollon ammattilaisten sukupolvia, tekemällä tutkimusta ja tarjoamalla potilashoitoa. Pyrimme aktiivisesti kumppanuuksiin ja sidosryhmiin missiomme ja työmme mukaisesti luomaan ympäristön, joka edistää sekä sisäistä että ulkoista yhteistyötä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi ja sitoutunut vastuulliseen finanssipolitiikkaan kaikissa pyrkimyksissä.

Sijainnit

 • South Jordan

  South River Front Parkway,10920, 84095, South Jordan

  • Henderson

   Sunset Way,11, 89014, Henderson

   • Las Vegas

    Discovery Drive,10530, 89135, Las Vegas

    Kysymyksiä