Keystone logo
Rocky Vista University

Rocky Vista University

Rocky Vista University

Johdanto

Rocky Vista University (RVU) perustettiin vuonna 2006 Parkerissa, Coloradossa. Rocky Vista University on nopeasti kasvava laitos, jolla on kaksi toimipaikkaa ja kaksi osavaltiota. Rocky Vista University on erityinen tehtävä: tarjota terveydenhoitokoulutusta samalla inspiroimalla opiskelijoita myötätuntoisesti, rehellisesti ja huippuosaavasti.

Rocky Vista University on valtuuttanut opiskelijat, jotka tuovat ainutlaatuisia taitoja ja kokemuksia osallistumaan oppimisyhteisöömme. Tiukkojen akateemisten ohjelmien kautta ja arvostetun tiedekunnan avulla opiskelijamme oppivat esittämään oikeita kysymyksiä, kuuntelemaan vastauksia ja ratkaisemaan ongelmia kätensä ja mielensä avulla.

Rocky Vista University on ylpeä saadessaan olla Medforth-koulujen perhe. Rocky Vista University on ollut Medforth Global Healthcare Education Groupin omistuksessa helmikuusta 2019 lähtien, ja heinäkuusta 2020 lähtien Medforthin tytäryhtiön, yliopiston tukipalvelujen, kanssa on tehty sopimus tiettyjen ei-akateemisten hallinnollisten palvelujen tarjoamisesta Rocky Vista University .

Sijainnit

  • Parker

    South Chambers Road,8401, 80134, Parker

    Kysymyksiä