Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Johdanto

Regent College London on arvostettu korkeakoulu, joka sijaitsee Lontoon vilkkaassa sydämessä Isossa-Britanniassa. Se on tunnettu monipuolisista akateemisista ohjelmistaan, ja se tarjoaa laajan valikoiman perustutkinto- ja jatkokursseja sellaisilla aloilla kuin liike-elämä, tietojenkäsittely, terveydenhuolto ja sosiaalihuolto. Sitoutuessaan akateemiseen huippuosaamiseen ja monikulttuuriseen ympäristöön Regent College London tarjoaa opiskelijoille maailmanluokan koulutuksen, joka antaa heille tiedot ja taidot, joita tarvitaan menestyäkseen valitsemillaan aloilla. Tutustu Regent College London tarjoamiin mahdollisuuksiin ja kokemuksiin ja lähde akateemisen ja henkilökohtaisen kasvun matkalle yhdessä maailman dynaamisimmista kaupungeista.

Olemme monipuolinen yhteisö, joka edistää oppimista ja koulutusta ja jolla on yli 20 vuotta menestystä Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakouluissa. Toivotamme tervetulleeksi opiskelijat kaikista taustoista ja vaalimme kannustavaa, osallistavaa ympäristöä ja positiivista kulttuuria.

Lue lisää aihealueistamme ja tarjoamistamme kursseista.

 • Liiketoiminta ja yritys
 • Suunnittelu ja laskenta
 • Terveys- ja urheilutiede
 • Laki

Joustava opiskelu elämäntyyliisi sopivaksi

Nykyajan elämä on kiireistä ja vaativaa. Uskomme, että joustava, räätälöity opiskelu on nykyajan koulutuksen lähtökohta. Siksi tarjoamme:

 • päivä-, ilta- ja viikonlopputunnit
 • useita opiskelupaikkoja ympäri Lontoota
 • opiskelijoiden kehittämisistunnot parantaaksesi henkilökohtaista ja ammatillista kehitystäsi
 • Ajatteleminen hahmoon; paketti ilmaisia muuntavia oppimisohjelmia

Opiskelijakokemus etusijalle

Regent tarjoaa ainutlaatuisen opiskelijakokemuksen, joka erottuu muista yliopistoista. Tälle on ominaista erinomainen opetus, positiivinen kulttuuri ja vertaansa vailla oleva opiskelijatuki. Opiskelijamme ovat samaa mieltä, mikä antaa meille 93 %:n yleistyytyväisyytensä viimeisimmässä National Student Surveyssa (NSS).

Historia ja visio

Regent College London perustettiin vuonna 2010 osana Regent Groupia, joka on Pankajin perheen perustama koulutus-, koulutus- ja sijoitushallintayritys. Meillä on rikas ja menestyksekäs koulutushistoria, jolle ovat ominaisia kompaktit kampukset, pienet, keskittyneet luokat ja vertaansa vailla oleva tuki.

Korkeakoulu avattiin alun perin Wembleyssä, ja se antoi BTEC:n korkeamman kansallisen tutkintotodistuksen ja tarjosi opiskelijoille vaihtoehtoisia etenemisreittejä korkea-asteen koulutukseen. Vuonna 2013 avasimme yleisölle pääsyn osoituksena sitoutumisestamme pääsyn ja osallistumisen laajentamiseen. Siitä lähtien olemme toimittaneet Pearsonin validoimia HND-liiketoimintaohjelmia. Laajensimme myös korkea-asteen koulutustarjontaamme tekemällä yhteistyötä yliopistokumppaneiden kanssa perustaa vuoden reittejä, perustutkintoja, kandidaatin tutkintoja, täydentäviä tutkintoja ja maisterin tutkintoja.

Yliopistona olemme saavuttaneet monia tavoitteita, kuten positiivisen tuloksen QAA Higher Education Review -tutkimuksessa, erinomaiset tulokset National Student Survey -tutkimuksessa, avannut viisi kampuspaikkaa ympäri Lontoota ja tietysti auttanut opiskelijoitamme saavuttamaan elinikäiset tavoitteensa ja toiveensa.

Näkemyksemme

Visiomme on olla Ison-Britannian ensimmäinen todella teknologiaa hyödyntävä brittiläinen yliopisto, jolla on globaali brändi ja kampus vuosina 2025–2030. Pyrimme tarjoamaan opiskelijoille maailmanlaajuisesti erinomaisen koulutuksen ja opiskelijakokemuksen.

Pääsymaksut

Kotimaan ja EU:n opiskelijoiden pääsyvaatimukset

Regent-yhteisö on avoin ja tervetullut opiskelijoille kaikkialta maailmasta. Jos olet kotioppilas, löydät pääsyvaatimukset kurssisivuiltamme. EU-opiskelijoille etsi maasi alla olevasta luettelosta saadaksesi lisätietoja maasi pääsyvaatimuksista.

Yhdistyneen kuningaskunnan erottua EU:sta Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ilmoitti 23. kesäkuuta 2020, että EU:n, muiden ETA:n ja Sveitsin kansalaiset eivät enää ole oikeutettuja kotimaksun asemaan eivätkä Student Finance Englandin opiskelijoiden taloudellista tukea kursseille. lukuvuodesta 2021/22 alkaen ja sen jälkeen.

Tämä muutos ei koske Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Irlannissa asuvia Irlannin kansalaisia, joiden oikeus opiskella ja saada etuja ja palveluita säilyy vastavuoroisuuden perusteella Yhdistyneen kuningaskunnan ja Irlannin kansalaisille yhteisen matka-alueen järjestelyn mukaisesti. Tämän poikkeuksen ulkopuoliset opiskelijat ovat velvollisia kansainvälisistä kurssimaksuista.

Viisumivaatimukset

Graduate-viisumireitti on viisumi, joka on saatavana Yhdistyneessä kuningaskunnassa oleville kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä tai etsiä työtä suoritettuaan tutkintonsa onnistuneesti perustutkintotasolla tai sitä korkeammalla korkeakoulujen tarjoajalla.

Regent College London on korkeakoulujen tarjoaja, jolla on kokemusta vaatimustenmukaisuudesta. Graduate-viisumireitti ei ole sponsoroitu, joten emme sponsoroi sinua tällä viisumireitillä.

Hakijoille, jotka hakevat tätä reittiä, myönnetään (kun myönnetään) viisumi kahdeksi vuodeksi.

Tällä reitillä ei ole huoltotarvetta, mikä tarkoittaa, että sinulla ei tarvitse olla tiettyä rahasummaa pankkitililläsi, kuten olisit tehnyt opiskelijaviisumia hakiessasi.

Suorittamalla tutkinnon Regent College London , täytät automaattisesti englannin kielen vaatimuksen, kun sinulla on englannin kielellä opetettava pätevyys.

Viisumihakemustiedot ja -ohjeet

Muutto uuteen maahan opiskelemaan voi tuntua ylivoimaiselta, ja uuteen ympäristöön ja kursseihin perehtyminen voi viedä jonkin aikaa. Tämä sivu sisältää kaikki asiaankuuluvat tiedot ja ohjeet, jotka auttavat sinua ymmärtämään viisumi- ja maahanmuuttoprosessia ennen kuin aloitat opinnot meillä.

Visa-asiakirjat ja lisätietoja

 • Biometrinen oleskelulupa (BRP)
 • Opintoihin hyväksymisen vahvistus (CAS)
 • Asiakirjojen käännökset
 • Henkilökohtainen lausuma
 • Tuberkuloositesti ja -todistus
 • Immigration Health Surcharge (IHS)
 • Työskentely opintojen aikana
 • Kieltäytyminen

Alumnitilastot

Sijainnit

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Kysymyksiä