Keystone logo
RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

Johdanto

Irlannin kuninkaallinen kirurgiakorkeakoulu - Bahrainin lääketieteellinen yliopisto tai Irlannin kuninkaallinen kirurgikorkeakoulu - on irlantilaisen Royal College of Surgeons -yliopiston perustava yliopisto, joka perustettiin Dubliniin, Irlantiin vuonna 1784. Royal College of Surgeons Irlannissa Bahrainin korkeakoulujen neuvosto on myöntänyt Bahrainille myös lisenssin itsenäisenä yksityisenä yliopistona, ja kuten Dublinin vastapuoli, se on voittoa tavoittelematon terveystieteiden laitos, joka keskittyy koulutukseen ja tutkimukseen positiivisten muutosten ajamiseksi kaikilla alueilla. ihmisten terveydelle maailmanlaajuisesti.

Irlannin kuninkaallinen kirurgiakorkeakoulu, jolla on pitkä historia Bahrainin opiskelijoiden kouluttamisesta, kutsuttiin perustamaan oma kampus saarelle, ja yliopisto avasi virallisesti ovensa 28 lääketieteen opiskelijan kohortille vuonna 2004. Nykyään rakennettu kampus - jossa on joukko opetustiloja, laboratorioita, toimistoja, kirjasto, ravintola, oma opiskelija-tukikeskus sekä laajat urheilu- ja virkistysmahdollisuudet - asuu yli 1 300 oppilaskunnalle lääketieteellisissä kouluissa; Hoitotyön ja kätilön sekä jatko-opinnot ja tutkimus.

Tarjoamalla korkealaatuista kansainvälistä koulutusta, joka on sovitettu kolmelle mantereelle, Irlannin kuninkaallinen kirurgiakorkeakoulu Bahrain tunnetaan ympäri maailmaa harjoittelemaan valmiita tutkinnon suorittaneita, jotka voivat kilpailla kansainvälisistä paikoista. Yliopisto keskittyy myös kehittämään alkuperäistä tutkimusta ja kehitystä terveyden- ja biolääketieteessä alueen vaatimusten mukaisesti.

Sijainnit

  • Al Sayh

    Al Sayh, Bahrain

    Kysymyksiä