Keystone logo
Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Johdanto

Lontoon opetussuunnitelma. Välimerellinen elämäntapa.

Queen Mary, Malta Campus tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella lääkkeitä Med.

Hakemukset ovat saatavilla 1. marraskuuta 2023 alkaen. Hakuaika päättyy 30. kesäkuuta 2024.

Opiskele viisivuotista lääketieteen MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) perustutkinto-ohjelmaa Maltalla, Euroopassa. Opiskelu Queen Maryssa tarkoittaa, että opiskelet lääketiedettä yhdessä parhaista yliopistoista.

175655_Clipboard01.jpg

Historia

Maltalla, kuten Isolla-Britannialla, on ylpeä asiantuntijaterveydenhuollon historia, ja Queen Mary on osa arvostettua Russell Group -yhdistystä Isossa-Britanniassa. Russell Groupin yliopistoilla on valtavia sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurisia vaikutuksia paikallisesti, Iso-Britanniassa ja ympäri maailmaa.

Aiemmin nimellä Barts ja The London School of Medicine and Dentistry tunnettu Queen Mary on johtava lääketieteellinen korkeakoulu. Barts ja The London muodostettiin Euroopan vanhimmasta sairaalasta, St Bartholomew'sista (tunnetaan nimellä "Barts"), joka perustettiin vuonna 1123, ja Englannin ensimmäisestä lääketieteellisestä koulusta, Lontoosta, joka avattiin vuonna 1785.

Queen Mary, Malta MBBS-ohjelma on identtinen Lontoossa opetetun ohjelman kanssa, ja sinua opettavat Maltalla Queen Maryn henkilökunta sekä koulun kouluttamat paikalliset lääkärit.

Gozon saari

Gozo on yksi kolmesta saaresta, jotka muodostavat Maltan tasavallan. Saari on täysin kaksikielinen, ja sekä englannin että maltan virallinen asema on. Sillä on myös erinomaiset yhteydet Eurooppaan.

Maltalla on häikäisevä historia, joka kattaa 7000 vuotta: saarilla on kolme Unescon maailmanperintökohdetta (mukaan lukien koko Maltan pääkaupunki Valletta). Viime aikoina olet saattanut nähdä Maltan televisiossa: saaret tarjoavat joitain upeita paikkoja Game of Thronesille.

Lukukausimaksut

35 000 euroa vuodessa.

Hakuprosessi

Ehdokkaat hakevat suoraan yliopistoon , eivät Yhdistyneen kuningaskunnan vakiohakujärjestelmän, UCAS:n, kautta.

Sijainnit

  • Victoria

    Triq L-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, Victoria, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Kysymyksiä