Keystone logo
© Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)
Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Johdanto

Lontoon opetussuunnitelma. Välimerellinen elämäntapa.

Queen Mary's Malta Campus tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella lääkkeitä Medissä.

Otamme vastaan hakemuksia syyskuun ilmoittautumiseen ja hakuaikamme on 1. maaliskuuta.

Opiskele viisivuotista lääketieteen MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) perustutkinto-ohjelmaa Maltalla, Euroopassa. Opiskelu osoitteessa QMUL Malta tarkoittaa, että opiskelet lääketiedettä yhdessä parhaista yliopistoista.

175655_Clipboard01.jpg

Historia

Maltalla, kuten Isolla-Britannialla, on ylpeä historia asiantuntijaterveydenhuollosta, ja Lontoon Queen Mary University (QMUL) on osa arvostettua Russell Group -yhdistystä Isossa-Britanniassa. Russell Groupin yliopistoilla on valtavia sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurisia vaikutuksia paikallisesti, Iso-Britanniassa ja ympäri maailmaa.

QMUL, joka tunnettiin aiemmin nimellä Barts ja The London School of Medicine and Dentistry, on johtava lääketieteellinen korkeakoulu. Barts ja The London muodostettiin Euroopan vanhimmasta sairaalasta, St Bartholomew'sista (tunnetaan nimellä "Barts"), joka perustettiin vuonna 1123, ja Englannin ensimmäisestä lääketieteellisestä koulusta, Lontoosta, joka avattiin vuonna 1785.

QMUL Malta MBBS-ohjelma on identtinen Lontoossa opetettavan ohjelman kanssa, ja sinua opettavat Maltalla QMUL:n henkilökunta sekä koulun kouluttamat paikalliset lääkärit.

Gozon saari

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/17/175671_Clipboard03.jpg " alt=" 175671_Clipboard03.jpg " data-json=" {"author":"© ", "author_url":"","lähde":""}" />

QMUL Malta avattiin lokakuussa 2019. Huippumoderni kampus sijaitsee Gozon yleissairaalan alueella ja tarjoaa pääsyn 2000-luvun anatomiakeskukseen. Gozo on yksi kolmesta saaresta, jotka muodostavat Maltan tasavallan.

Saari on täysin kaksikielinen, ja sekä englannin että maltan virallinen asema on. Sillä on myös erinomaiset yhteydet Eurooppaan.

Maltalla on häikäisevä historia, joka kattaa 7000 vuotta: saarilla on kolme Unescon maailmanperintökohdetta (mukaan lukien koko Maltan pääkaupunki Valletta). Viime aikoina olet saattanut nähdä Maltan televisiossa: saaret tarjoavat joitain upeita paikkoja Game of Thronesille.

Lukukausimaksut

32 000 € vuodessa.

Hakuprosessi

Ehdokkaat hakevat suoraan yliopistoon , eivät Yhdistyneen kuningaskunnan vakiohakujärjestelmän, UCAS:n, kautta.

Sijainnit

  • Victoria

    Queen Mary University of London – MALTA CAMPUS Institute of Health Science Education – Faculty of Medicine and Dentistry Triq l-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Kysymyksiä