Keystone logo
Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Johdanto

Ponce Health Sciences University on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia jatko-lääketieteellisiä koulutusohjelmia. Tämä tavoite jatkaa yliopiston tutkimus- ja terveyspalveluohjelmien lisäksi yli 40 vuoden perinnettä ammatin vahvistamiseksi ja yhteisömme edistämiseksi.

Yliopisto on tunnustettu sekä Puerto Ricossa että ulkomailla koulutuspalveluista ja tutkimustuloksista.Se jatkaa keskittymistään lääketieteen, kliinisen psykologian, biolääketieteen, kansanterveyden ja hoitotyön aloille. Vastatakseen terveydenhuollon tuleviin haasteisiin yliopisto käynnistää innovatiivisen valikoiman maisteri- ja sertifikaattiohjelmia, jotka on erityisesti suunniteltu täyttämään aukkoja ammatissa ja parantamaan terveydenhuoltoyhteisöä korkeasti koulutettujen ammattilaisten kanssa.

Sitoutumisemme koulutuksen huippuosaamiseen on perusarvo, joka saa yliopiston etsimään ja rekrytoimaan paitsi erinomaisia tiedekuntia myös erinomaisia opiskelijoita. Yhdistämällä laajennetut akateemiset ja ammatilliset koulutusmahdollisuudet yhteistyöhön perustuvassa ja intiimissä oppimisympäristössä Ponce Health Sciences University edelleen erittäin päteviä terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat omistautuneet yhteisölleen ja ammatinsa laajeneville tulevaisuuden tarpeille.

Sijainnit

  • Ponce

    PO BOX 7004, Ponce, PR 00732-7004, , Ponce

    Kysymyksiä