Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Johdanto

Teollinen ja systeemitekniikka (ISE) on ammattiala, joka keskittyy optimaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja toteuttamiseen järjestelmätasolta.

Tähän liittyy ihmisiä, tekniikkaa, laatua, taloutta, tietoa ja ympäristöä. Teollisuuden systeeminsinöörin päärooli on organisoida ja työskennellä harmonisesti muiden kanssa toimintamenetelmien virtaviivaistamiseksi, tuottavuuden ja järjestelmän yleisen suorituskyvyn parantamiseksi. Lopullinen tavoite on lisätä tehokkuutta, vähentää käyttökustannuksia ja lisätä asiakastyytyväisyyttä.

ISE eroaa muista perinteisistä tekniikan aloista, joissa tietoa ja taitoja sovelletaan tietyille alueille. Esimerkiksi perinteiset valmistusinsinöörit työskentelevät yleensä tuotantoympäristössä. Sitä vastoin ISE tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä useissa organisaatioissa, mukaan lukien sekä teollisuus että kauppa. Tässä yhteydessä teollisuus- ja systeeminsinööreillä on paljon joustavampi urapolku. ISE-tutkinnon suorittaneet työskentelevät organisaatioissa, jotka ovat uusien tuotteiden kehittämisessä, kuljetuksissa, teemapuistoissa, logistiikkapalveluissa, pankeissa, julkisissa palveluissa, liiketoiminnan kehittämisen konsulttiyrityksissä, ministeriöissä jne. ISE-kurinalaisuuden perimmäisenä tavoitteena on tarjota johtajuutta suunnittelussa integroitujen teollisten ja kaupallisten järjestelmien kehittäminen yhteisön edistämiseksi ja hyvinvoimiseksi.

ISE: n laitoksen tilat ovat vertaansa vailla Hongkongissa ja alueella. Nämä sisältävät:

  • PolyU Microsoft Enterprise Systems Center
  • Tiedonhallinnan ja innovaatioiden tutkimuskeskus
  • Microsystems Technology Center
  • Digitaalinen tehdas
  • Kumppanin valtion huipputarkkuustyöstötekniikan avainlaboratorio
  • Edistynyt valmistustekniikan tutkimuskeskus

Nämä palvelut vaihtelevat huipputeknisistä laitteistoista ja ohjelmistoista edistyneeseen valmistusteknologian kehittämiseen, logistiikkasimulaatioihin, sähköisen liiketoiminnan järjestelmäkehitystyökaluihin, tietokoneavusteiseen suunnitteluun virtuaaliseen tuotekehitykseen.

Laitos on myös aktiivisesti yhteistyössä teollisuuden kanssa yhteisten tutkimushankkeiden, konsulttiyritysten ja opetusyritysten kautta.

Tämä vahva yhteistyö sekä paikallisten että alueellisten teollisuudenalojen kanssa sekä erinomaiset tilat ja henkilöstöosaaminen tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden uppoutua tähän yhteistyöympäristöön, josta on heille suurta hyötyä valmistuessaan.

Sijainnit

  • General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

Kysymyksiä