Keystone logo

Pacific Northwest University Of Health Sciences

A logo

Johdanto

Pacific Northwest University Of Health Sciences ( PNWU ) kouluttaa ja kouluttaa terveydenhuollon ammattilaisia korostamaan palvelua maaseudun ja lääketieteellisesti vajaakuntoisten yhteisöjen keskuudessa luoteeseen.

Pacific Northwest University Of Health Sciences on rakentanut rekrytoinnin, kouluttamisen ja paluun mallin, joka auttaa puuttumaan merkittävään puutteeseen terveydenhuollon ammattilaisista luoteeseen. Pacific Northwest University Of Health Sciences korostaa opiskelijoiden rekrytointia maaseudulta tai lääketieteellisesti vajaakuntoisista paikoista. Se kouluttaa opiskelijoita tällaisilla alueilla tavoitellun lopputuloksen mukaan valmistuneille, jotka palaavat harjoittelemaan kyseisissä tai vastaavissa yhteisöissä.

Osteopaattisen lääketieteen ohjelman lisäksi yliopisto on tehnyt yhteistyötä Washingtonin osavaltion yliopiston (WSU) farmasian ja sairaanhoitokoulujen sekä Heritage Universityn (HU) lääkäriavustajan (PA) ja lääketieteen maisterin (MAMS) kanssa. ammattialojen välinen koulutus jokaisen ohjelman opiskelijoille.

Sijainnit

  • University Parkway,200, 98901, Yakima

Kysymyksiä