Keystone logo
RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

Johdanto

RCSI

  • Korkeakoulututkinnot myönnetään Irlannin kansallisen yliopiston lääketieteellisinä astetta. Tällaiset tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnettuja ja ovat laadun ja huippuosaamisen tunnusmerkkejä
  • Valmistuneet yhdistyvät arvokkaaseen alumniverkostoon, joka ulottuu jokaiseen terveydenhuoltojärjestelmään kaikissa maissa eri puolilla maailmaa

Maailmanluokan koulutus, maailmanlaajuinen tunnustaminen

RCSI: ssä

RUMC-opiskelijat hyötyvät yksitellen mentoroinnista, pienistä kokoluokista ja moderneista innovatiivisista opetustyyleistä, jotka asetetaan opettajien, opiskelijoiden, hallinnollisten henkilöiden ja ystävien tukevaan yhteisöön.

RUMC sijaitsee keskeisellä paikalla kahdessa paikassa lähellä Georgetownin ydinkeskusta, joka on Unescon maailmanperintökohde. Se on viiden minuutin kävelymatkan päässä Penangin sairaalan kampusta, johon kuuluu 200-paikkainen luentoteatteri, modernit seminaarihuoneet, täysin varustettu multimediakeskus, videoneuvottelutilat, tutkimuslaboratoriot, täysin varusteltu akateeminen kirjasto, kliinisen osaamisen laboratorio, kahvila ja opiskelija-opiskelu, oppiminen ja sosiaaliset keskukset.

Malesian kampuksella opiskelijat kannustetaan tasapainottamaan akateemiset ja kliiniset sitoumuksensa RUMC-opiskelijaseuran jäseneksi. Opiskelijayhdistys tarjoaa lukuisia urheilu-, kulttuuri- ja ylimääräisiä aktiviteetteja RUMC-opiskelijayhteisölle.

Yliopistossa tulevat kohortit jatkavat perintöä RCSI: n alla

Tutkinnon suorittaneet ovat nousseet johtaviin paikkoihin monissa maissa, kuten Malesiassa, Irlannissa, Australiassa, Yhdysvalloissa, Bruneissa, Uudessa-Seelannissa, Sveitsissä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Valmistuneilla on valtavan ylpeyden lähde, koska heillä on samat maailmanlaajuisesti tunnustetut kelpoisuusvaatimukset kuin RCSI: n ja UCD: n opiskelijoille. Heistä tulee osa rikas alumniverkosto, jolla on vuosisatoja vanhoja yhteyksiä maissa ja terveydenhuoltojärjestelmissä eri puolilla maailmaa.

Tähän verkostoon kuuluu Irlannin entinen presidentti, UCD: n puheenjohtaja, RCSI: n toimitusjohtaja ja Irlannin lääketieteellisen neuvoston nykyinen presidentti sekä Malesian nykyinen ja ensimmäinen naispuolinen varapääministeri Dato 'Seri Dr Wan Azizah binti Wan Ismail . Alumniverkko on korvaamaton ohjauksen, tuen ja avun lähde kaikille valmistuneille.

Voit hyötyä tilasta ja pätevyydestä, jolla on maailmanlaajuinen tunnustus, joka antaa sinulle rajattomat uramahdollisuudet.

Sijainnit

  • George Town

    4 Jalan Sepoy Lines, 10450 George Town, , George Town

Kysymyksiä