Keystone logo
Pima Community College

Pima Community College

Pima Community College

Johdanto

Pima Community College on kaksivuotinen college palvelevat suurempaa Tucson pääkaupunkiseudulla kuudella paikkakunnalla koko Pima County. Vuonna 1966, Pima n kurssipaketeissa luovutuskirjat ja osakkuusyrityksen astetta eri aloilla. PCC myös työvoiman kehittäminen, ura koulutusohjelmia, täydennyskoulutus, ja aikuiskoulutus.

Pima on sitoutunut tarjoamaan kätevä, edullinen ja helposti laadukkaan koulutuksen kanssa valtuudet muuttaa elämään opiskelijoita, ja parantaa yhteisön. Historia & Mission Tehtävänä Pima yhteisön College on olla avoin tunnustukset toimielimelle edullinen, kattava koulutusmahdollisuuksia, jotka tukevat opiskelija menestys ja vastaamaan erilaisiin tarpeisiin sen opiskelijat ja yhteisö. Tämä tehtävä, yhdessä meidän visio ja arvot, muodostavat puitteet College toimintaan.

Pima n historia osoittaa sitoutuen tehdä ero yhteisössämme.

Akkreditointi Pima on täysin akkreditoitu Higher Learning komissio (HLC). Organisoidakseen ohjelmat ovat myös akkreditoitu tai vahvistaa virastojen viranomainen.

International Students - Onnistunut matkat alkaa tästä Tervetuloa International Students! Tutustu monia etuja aloittamista koulutusuralla Pima yhteisön College.

Voit säästää lukukausimaksuista kustannuksia aloittamalla korkeamman koulutuksen Pima yhteisön College. Neljän vuoden yliopistot ovat kalliimpia kuin ammattikorkeakoulut. 2 + 2 mahdollisuuksia. Saada kaksi astetta yhden sijasta! Täytä kahden ensimmäisen korkeakoulutuksen Pima yhteisön College ja saada Associate tutkinto. Sitten kruunaavat Baccalaureate tutkinto yliopistossa. Pima siirtohintojen sopimuksilla on helppo siirtää meidän kumppanioppilaitosten, kuten University of Arizona, täydentää tutkintoon. Saat laadukkaan koulutuksen erittäin päteviä tiedekunnan ja nauttia henkilökohtaisesta opetusta pienessä luokkahuoneessa. Koe eri koulutusjärjestelmien Yhdysvalloissa. Aloita koulutus Pima Community College ja siirtää paikallinen yliopistossa tai muussa yliopistossa Yhdysvalloissa. Saavuttaa kilpailuetua. Ilmoittaudu meidän Honors Program.

Olemme tukenasi! Asuminen ja oppimisen eri maassa on jännittävä, mutta voi tehdä sinusta tuntuu epävarma. Olemme sitoutuneet tekemään oleskelustasi lämmin ja tervetullut. Siksi Pima yhteisön College International Student Services Office auttaa läpi opiskelijaviisumin vaatimukset ja opastaa onnistuneen akateemista kokemusta. Se on osa meidän lupauksen auttaa jokainen opiskelija onnistua.

Maahanmuutto neuvoo: ymmärtäminen oikeudet ja velvollisuudet, jotka hakevat vapaaehtoista harjoittelua. Academic neuvoo: valittaessa ohjelma kursseja, seurata edistymistä kohti yliopiston siirto, valitsemalla Englanti-as-a-Toisen Kielikurssit. Kulttuurinen säätö: viettää aikaa muiden kansainvälisten opiskelijoiden ymmärrystä amerikkalainen tulli, opetella elämään Tucson.

Sijainnit

 • Tucson

  Community Campus, 401 North Ave., 85709, Tucson

  • Tucson

   Northwest Campus, 7600 North Shannon Road, 85709, Tucson

   • Tucson

    Desert Vista Campus, 5901 South Calle Santa Cruz, 85709, Tucson

    • Tucson

     West Campus, 2202 West Anklam Rd, 85709, Tucson

     • Tucson

      Downtown Campus, 1255 North Stone Ave., 85709, Tucson

      • Tucson

       Davis-Monthan Air Force Base Education Center, 5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100, 85707-3011, Tucson

       • Tucson

        East Campus, 8181 East Irvington Rd, 85709, Tucson

        Kysymyksiä