Keystone logo
Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Johdanto

Ohio Valley College Of Technology ( OVCT ) perustettiin vuonna 1886 palvelemaan kolmen valtion alueen koulutustarpeita. Yli vuosisadan ajan korkeakoulumme on ollut yhteisön perinne opiskelijoille, jotka etsivät laadukasta koulutusta ja valmistavat heitä kysyntään. Ohio Valley College Of Technology -opiskelijat oppivat kokeneilta tiedekunnilta, jotka välittävät. Tuhannet ihmiset ovat saaneet tarvittavan koulutuksen hyvän uran ja suuren elämän saavuttamiseksi. Olitpa vasta lukion ulkopuolella tai tarvitsetko taitojasi nykypäivän uraa varten, Ohio Valley College Of Technology voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme alueen opiskelijoiden ja työnantajien palvelemisesta on paljon hyötyä valmistuneille. Toistuva yhteydenpito työnantajien kanssa antaa meille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla työnantajien vaatimista taidoista. Valmistunut uranhallintatoimistomme työskentelee työnantajien kanssa tyydyttääkseen henkilöstötarpeet ja auttaakseen valmistuneita löytämään täyttävän uran valmistuttuaan.

Ohio Valley College Of Technology on palvellut opiskelijoita ja työnantajia koko Ohiossa monien vuosien ajan. Tämä pitkäaikainen kokemus on etu opiskelijoillemme. Avoin ja säännöllinen yhteydenpitomme työnantajien kanssa on antanut meille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla työnantajien etsimistä taidoista ja henkilöstötarpeista, jotta voimme sijoittaa opiskelijat tehokkaasti uraan valmistumisensa jälkeen. Ohio Valley College Of Technology tarkistaa ja mukauttaa ohjelmiaan jatkuvasti vastaamaan paikallisten työmarkkinoiden muuttuvia tarpeita.

Ohio Valley College Of Technology on akkreditoinut terveydenhuollon koulujen akkreditointitoimisto (ABHES) myöntämään liitännäistutkintoja ja tutkintotodistuksia.

Sijainnit

  • East Liverpool

    Ohio 170,15258, 43920, East Liverpool

    Kysymyksiä