Keystone logo
Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Johdanto

Tehtävänanto

Oregonin osavaltion yliopiston Carlsonin eläinlääketieteellinen korkeakoulu palvelee Oregonin, kansakunnan ja maailman tarpeita kouluttamalla seuraavan sukupolven hoitovalmiita eläinlääkäreitä, tarjoamalla uusimpia diagnostisia ja kliinisiä palveluja sekä tukemalla jatkuvaa eläinlääkäreiden koulutus. Korkeakoulussa tehty biolääketieteellinen tutkimus laajentaa eläinlääketieteen soveltamisalaa yhä enemmän koskemaan sekä eläinten terveyttä että eläintautien merkitystä kansanterveydelle.

Eläinlääketieteen korkeakoulun strateginen suunnitelma on seurausta yli vuoden intensiivisestä ajattelusta, tutkimuksesta, keskustelusta, kyselyistä ja kerättyjen panosten keräämisestä useille kollegion sisällä oleville henkilöille ja kollegion ulkopuolisille sidosryhmille. Tuloksena on suunnitelma, joka heijastaa arvojamme, missiomme ja tavoitteitamme.

Strateginen suunnittelu on luonnostaan tulevaisuuteen suuntautuva harjoitus, joka ennakoi tärkeän korostamisen tai priorisoinnin tärkeämmäksi tavallista operatiivista toimintaa pidemmälle ajalle, jotta voidaan varmistaa organisaation jatkuva arvo ja merkitys tulevaisuudessa.

Suunnitteluprosessi sisälsi nämä perusvaiheet:

Ymmärrä tilanne

Määritä tulevaisuus, johon tähtäämme

Kuvaile sekä tulevaisuuteen liittyviä haasteita että mahdollisuuksia

Määritä seuraavat käytännölliset vaiheet, jotka aiomme toteuttaa tänään tämän tulevaisuuden saavuttamiseksi

CVM: n strategisen suunnittelun ohjauskomitea pyrki ymmärtämään ulkoisia trendejä ja rajoituksia, jotka vaikuttavat CVM: ään ja ammattiin. Ohjauskomitea keskusteli tiedekunnan, henkilöstön ja opiskelijoiden panoksella CVM: n tulevan menestyksen kannalta tärkeistä asioista ja kehitti suunnitelman sisältävän neljän strategisen prioriteetin.

Odotamme innolla työtä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja menestystemme jakamista kaikille korkeakoulua tukeville.

Sijainnit

  • Corvallis

    Southwest 30th Street,700, 97331, Corvallis

    Kysymyksiä