Keystone logo

Oman Dental College

A logo

Johdanto

Oman Dental College on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa hammaslääketieteellinen korkeakoulu Omanin sulttaanikunnassa. Se hyväksyi ensimmäisen opiskelijaryhmän lukuvuonna 2006/7 ja on suorittanut menestyksekkäästi kolme pätevien hammaskirurgien kohorttia kandidaatin hammaskirurgian (BDS) tutkinnolla tähän mennessä.

ODC: llä on aina ollut tarkoitus olla aktiivinen ja tietoinen rooli hänen majesteettinsa Sultan Qaboos bin Saidin kaukonäköisen vision saavuttamisessa sekä Omanin korkeakoulu- että terveydenhuoltoalalla, ja tämä toteutetaan ODC: n uuden nykytilan kautta. taiteellinen hammaslääketieteellinen korkeakoulu ja hammaslääketieteen opetussairaala, josta on hyötyä opiskelijoille ja yleisölle sekä kansalaisille että asukkaille College tarjoaa erinomaisen akateemisen ympäristön ja sisältää opiskelijoiden opetus- ja oppimistilat, joihin kuuluvat yleiset ja erikoistuneet laboratoriot, useita luentoteattereita, pienryhmien opetushuoneita, hyvin varusteltu kirjasto, multimediahuone ja useita muita opiskelija-alueita. Kollegiossa on myös moderni, täysin varustettu poliklinikka poliklinikalla, jossa on 67 hammaslääketieteellistä tuolia, röntgenlaitteet, steriili keskusyksikkö ja leikkaussali. Kaikki nämä tilat on varustettu korkeimpien standardien mukaisesti käyttäen uusinta saatavilla olevaa tekniikkaa.

Hammaslääketieteen opetussairaala tarjoaa hammaslääketieteen perustutkinnon kliinisen koulutuksen lisäksi Omanissa avohoidon hammaslääketieteellisiä tiloja, jotka lisäävät merkittävästi sulttaanikunnan yleisön käytettävissä olevien hammaslääketieteellisten tuolien ja hammaslääkäreiden määrää, mikä parantaa potilaiden mahdollisuuksia saada laadukasta hammashoitoa, joka on melkein maksuton.

Sijainnit

  • 116, Al Wutayyah

Kysymyksiä